Ysfcry
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, aslında başlığı ne yapacağımı pek bilmiyorum karşılaştığım şey garip bir hata çünkü. Başka ülkeye kayıtlı bir yerden FIFA 15 aldım malum ucuz bayağı. İndirdim 10 GB küsür bir şey. Kurdum ancak oyunun ismi FIFA 15 early access idi. Oyuna girdim. Online'a kayıt vs oldum. Oyunun full versiyonunu açın diye bir seçenek çıktı. Tıkladım mağazaya attı ve öğe bulunamadı tarzında bir mesaj geldi. Oyunu full yapmadan oyuna gir seçeneğine basınca ise Sony'e ticket atın benzeri bir şey söyledi. Nedir bu Early Acces?
Öncelikle gelen bir sürü yardım için (!) teşekkür ediyorum. Oyunlar sürülmeden önce deneme testine tabi tutuluyordu eskiden. Bir sürü şirket oyunları denemeden sunmaya başladı. Oyunu satın alıyorsunuz ancak oyunun daha tamamlanmamış hali. Fifa 15 çıkalı neredeyse 1 sene olacağı için early access kısmı haliyle son bulmuş. Ben de PSN Store'a girip indirilebilen içerikler kısmında 5 KB'lik bir FIFA 15 gördüm. Onu kurunca sorun çözüldü.
Öncelikle gelen bir sürü yardım için (!) teşekkür ediyorum. Oyunlar sürülmeden önce deneme testine tabi tutuluyordu eskiden. Bir sürü şirket oyunları denemeden sunmaya başladı. Oyunu satın alıyorsunuz ancak oyunun daha tamamlanmamış hali. Fifa 15 çıkalı neredeyse 1 sene olacağı için early access kısmı haliyle son bulmuş. Ben de PSN Store'a girip indirilebilen içerikler kısmında 5 KB'lik bir FIFA 15 gördüm. Onu kurunca sorun çözüldü.
Son düzenleyen: Moderatör: