Y yusuf113X Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #1 Bugün FIFA 15 yükledim ve ilk başta kontrolleri ayarlamaya başladım ama sıkıntı şu ki ben sadece klavyeden oynuyorum ve aşağı, sağa, sola, yukarı, tuşlarını ayarlayamıyorum. K, L, boşluk ve J olarak ayarlanmış. Ayarlamaya çalışıyorum olmuyor.
Bugün FIFA 15 yükledim ve ilk başta kontrolleri ayarlamaya başladım ama sıkıntı şu ki ben sadece klavyeden oynuyorum ve aşağı, sağa, sola, yukarı, tuşlarını ayarlayamıyorum. K, L, boşluk ve J olarak ayarlanmış. Ayarlamaya çalışıyorum olmuyor.
selef Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Yer Bohemian Grove Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2023 #2 Şu video yardımcı olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Şu video yardımcı olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Menemenmen Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 270 19 Mayıs 2023 #3 Hocam onu bırakında neden 15 oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi