FIFA 15 nereden indirilir?

Sadece arka planda Antimalware Service Executable adlı bir program çalışıyor.
O hizmet çalışıyorsa Defender tam kapanmamıştır. Sordum'un Defender Control aracını kullanabilirsin veya Github'ta Defender'ı kaldırma araçları var onları kullanabilirsin. O eksik DLL hatalarını vermesinin tek sebebi antivirüs kaynaklı oluyor.

Güvenilir hocam, kendim de kullanıyorum.

VirusTotal hocam güvenli olduğundan emin misiniz? :)

Bu siteden indirin.
İndirdim klasöre çıkarıyordum Checksum error verdi
! D:\FIFA 15.rar: Checksum error in FIFA 15\game-3.bin. The file is corrupt
! D:\FIFA 15.rar: Checksum error in FIFA 15\game-4.bin. The file is corrupt
! D:\FIFA 15.rar: Checksum error in FIFA 15\game-5.bin. The file is corrupt
! D:\FIFA 15.rar: Checksum error in FIFA 15\game-6.bin. The file is corrupt

Son düzenleme:
O hizmet çalışıyorsa Defender tam kapanmamıştır. Sordum'un Defender Control aracını kullanabilirsin veya GitHub'ta Defender'ı kaldırma araçları var onları kullanabilirsin. O eksik DLL hatalarını vermesinin tek sebebi antivirüs kaynaklı oluyor.

Hocam, o kısmı hallettim de, bu sefer internette oyunun sağlam bir hali yok; hep bozuk. FIFA 15'te neden bu kadar ısrar ettiğimi merak ederseniz diye söyleyeyim: Sistemimin çalıştırabileceği en yeni FIFA oyunu olduğu için.

Hocam Defender' i engellemeye yönelik olduğu için öyle olduğunu düşünüyorum. Yine de güvenmiyorsanız indirmeyin bence.
Hocam denedim ve sorun çıkmadı. Teşekkür ederim.

O hizmet çalışıyorsa Defender tam kapanmamıştır. Sordum'un Defender Control aracını kullanabilirsin veya GitHub'ta Defender'ı kaldırma araçları var onları kullanabilirsin. O eksik DLL hatalarını vermesinin tek sebebi antivirüs kaynaklı oluyor.

Hocam antivirüsü kapattım FitGirl'den FIFA 15 indirdim yine ısdone.dll hatası çıkıyor.

Son düzenleme:
Oyunu:

• Windows'un olduğu disk bölümü dışında (genellike C) diğer dizinlere kuruyorsanız
  • HDD veya SSD'nizde CRC hatası varsa: genellikle sata cihazlarda kaynaklanır. Kablo tam oturmamış olabilir. CrystalDiskInfo kullanarak öğrenebilirsiniz.
  • Windows'unuz bozuksa; sfc /scannow yazarak düzeltilebilir.
bu hatayı verebilir, bir çok nedeni olabilir. Windows Defender crack oyunlarda dll dosyalarını en çok hedef alan antivirüs olduğu için birinci nedenlerden biridir. İlk önce CrystalDiskInfo kullanarak ekran görüntüsü atın diskin durumuna bakalım.

Oyunu:

• Windows'un olduğu disk bölümü dışında (genellike C) diğer dizinlere kuruyorsanız
  • HDD veya SSD'nizde CRC hatası varsa: genellikle sata cihazlarda kaynaklanır. Kablo tam oturmamış olabilir. CrystalDiskInfo kullanarak öğrenebilirsiniz.
  • Windows'unuz bozuksa; sfc /scannow yazarak düzeltilebilir.
bu hatayı verebilir, bir çok nedeni olabilir. Windows Defender crack oyunlarda dll dosyalarını en çok hedef alan antivirüs olduğu için birinci nedenlerden biridir. İlk önce CrystalDiskInfo kullanarak ekran görüntüsü atın diskin durumuna bakalım.
CrystalDiskInfo_20240903073311.png

Oyunu:

• Windows'un olduğu disk bölümü dışında (genellike C) diğer dizinlere kuruyorsanız.
  • HDD veya SSD'nizde CRC hatası varsa: Genellikle SATA cihazlarda kaynaklanır. Kablo tam oturmamış olabilir. CrystalDiskInfo kullanarak öğrenebilirsiniz.
  • Windows'unuz bozuksa; SFC /scannow yazarak düzeltilebilir.
Bu hatayı verebilir, birçok nedeni olabilir. Windows Defender crack oyunlarda DLL dosyalarını en çok hedef alan antivirüs olduğu için birinci nedenlerden biridir. İlk önce CrystalDiskInfo kullanarak ekran görüntüsü atın diskin durumuna bakalım.

Hocam C diskine hiçbir şey kuramam çünkü sadece 10 GB boş yeri var.

FIFA 15'i birçok siteden indirdim, ancak hepsinde isdone.dll hatası veriyor ya da klasöre çıkarırken "checksum error" hatası alıyorum. Yabancı sitelerden indiriyorum, yine aynı problemle karşılaşıyorum. Oyunun düzgün çalışan bir versiyonunu nereden indirebilirim?

DLL indirip oyun içerisine atın. Defender'leri kapatın kurarken.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı