E emre akbayrak Hectopat Katılım 25 Ekim 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2014 #1 Merhaba arkadaşlar ufak kasmalar oluyor bazen artıyor. Windows 7 Anakart: a55bm-a Ekran kartı:r260x 2gb İslemci: FM2 5400k 3.60 ghz Oyun kasıyor arkadaşıma yükledik ekran kartı kalitesi aynı ama onda çalışıyor. Lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2014
Merhaba arkadaşlar ufak kasmalar oluyor bazen artıyor. Windows 7 Anakart: a55bm-a Ekran kartı:r260x 2gb İslemci: FM2 5400k 3.60 ghz Oyun kasıyor arkadaşıma yükledik ekran kartı kalitesi aynı ama onda çalışıyor. Lütfen yardım edin.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2014 #2 Merhaba, Arkadaşınızın grafik kartı nedir? Aynı çözünürlükte mi oynuyorsunuz? Grafik detaylarını düşürmeyi denediniz mi?
Merhaba, Arkadaşınızın grafik kartı nedir? Aynı çözünürlükte mi oynuyorsunuz? Grafik detaylarını düşürmeyi denediniz mi?
M memo89 Megapat Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2014 #3 Bende de aynı sorun var. Benim ekran kartı r7 260x bende her ayar full.
E emre akbayrak Hectopat Katılım 25 Ekim 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2014 #4 Ekran kartı yetmiyor mu diyorsun yani?
E emre akbayrak Hectopat Katılım 25 Ekim 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2014 #5 son_goku dedi: Merhaba, Arkadaşınızın grafik kartı nedir? Aynı çözünürlükte mi oynuyorsunuz? Grafik detaylarını düşürmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Herşeyi yaptim internette hangi ayar isteniliyosa yaptım olmadi arkadaşimin 7800 HD grafik karti i5 islemcisi var ama İşlemcim iyi ama umarim ondan değildir. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2014
son_goku dedi: Merhaba, Arkadaşınızın grafik kartı nedir? Aynı çözünürlükte mi oynuyorsunuz? Grafik detaylarını düşürmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Herşeyi yaptim internette hangi ayar isteniliyosa yaptım olmadi arkadaşimin 7800 HD grafik karti i5 islemcisi var ama İşlemcim iyi ama umarim ondan değildir.
E Emir Öztürk Ziyaretçi 28 Ekim 2014 #6 İşlemcinizin içinde grafik kartı var yani APU. Herhalde oyun APU ile açılıyor. Harici grafik kartı ile açman için bu rehbere bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İşlemcinizin içinde grafik kartı var yani APU. Herhalde oyun APU ile açılıyor. Harici grafik kartı ile açman için bu rehbere bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E emre akbayrak Hectopat Katılım 25 Ekim 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2014 #7 Bende değiştirilebilir grafik yok yalnız. Silinen üye dedi: İşlemcinizin içinde grafik kartı var yani APU. Heralde oyun APU ile açılıyor. Harici grafik kartı ile açman için bu rehbere bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ekran kartı arkadaşın PC'ye taktık oyun çalıştı. işlemci i5, 8 GB RAM benim PC'de tek işlemcim değisik olmuş oluyor. AMD A6 5400k 3.60 GHz işlemciden galiba
Bende değiştirilebilir grafik yok yalnız. Silinen üye dedi: İşlemcinizin içinde grafik kartı var yani APU. Heralde oyun APU ile açılıyor. Harici grafik kartı ile açman için bu rehbere bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ekran kartı arkadaşın PC'ye taktık oyun çalıştı. işlemci i5, 8 GB RAM benim PC'de tek işlemcim değisik olmuş oluyor. AMD A6 5400k 3.60 GHz işlemciden galiba
E emre akbayrak Hectopat Katılım 25 Ekim 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2014 #9 Silinen üye dedi: Biosdan bak APU kapanıyorsa kapat. Genişletmek için tıkla... Yok hocam aout yazıyor APU'da değiştiremiyorum?
Silinen üye dedi: Biosdan bak APU kapanıyorsa kapat. Genişletmek için tıkla... Yok hocam aout yazıyor APU'da değiştiremiyorum?
E emre akbayrak Hectopat Katılım 25 Ekim 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #10 emre akbayrak dedi: yok hocam aout yazıyo apu da değiştiremiyorum ? Genişletmek için tıkla... Sanırım çözemeyeceğiz biz bunu
emre akbayrak dedi: yok hocam aout yazıyo apu da değiştiremiyorum ? Genişletmek için tıkla... Sanırım çözemeyeceğiz biz bunu