FIFA 15 Türkçe Yama

nikobellic

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Artık FIFA 15 içindeki yazılar Türkçe! FIFA 15 PC versiyonundaki ingilizce metinler TSC FIFA exTReme ekibi tarafından Türkçeleştirildi. İndirme Linki aşağıda.
FIFA 15 içerisindeki anamenü, açıklamalar, kontroller, gol sevinçleri, istatistikler, yetenek hareketleri, beceri oyunları, modlar gibi daha bir çok alan Türkçeleştirildi.

Bu çalışmayı hazırlayan Şenol Eroğlu'na (Narayanna) teşekkür ederiz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İndirme Linkleri:
FIFA15_TR.rar (17,99 MB) - uploaded.net
Скачать файл FIFA15_TR.rar. Скачать бесплатно и без регистрации с TurboBit.net
Zippyshare.com - FIFA15_TR.rar

Alıntıdır:FIFA 15 PC Türkçe Dil Yaması | TSC - TurkceSpiker.Com

FIFA yamalarını en iyi yapan Türk siteler Türkçe Spiker ve FIFA Network TR diye düşünüyorum. Kısa sürede iyi bir yama yapmışlar. Ultimate Team bölümü de Türkçeleştirildi ise FIFA'ya yeni başlayan ve İngilizcesi yeterli olmayan arkadaşlar için iyi olacaktır bu yama.

Hocam ben oyunu Origin'den satın aldım. Türkçe yapmak istiyorum ama hangi klasöre yapıcam yardımcı olabilirmisin acaba.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    58,4 KB · Görüntüleme: 280
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı