B BabyStopMe34 Hectopat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2014 #1 Resimde görünen hatayı alıyorum, yardım edebilecek biri var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2014
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2014 #2 Donanımlarınızı ve işletim sisteminizi belirtin. Ayrıca .NET Framework 3.5 başta olmak üzere hepsini kurun.
Donanımlarınızı ve işletim sisteminizi belirtin. Ayrıca .NET Framework 3.5 başta olmak üzere hepsini kurun.
B BabyStopMe34 Hectopat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2014 #3 son_goku dedi: Donanımlarınızı ve işletim sisteminizi belirtin. Ayrıca .NET Framework 3.5 başta olmak üzere hepsini kurun. Genişletmek için tıkla... Intel (r) core i 3m 380 2.53 GHz 2.53 GHz, 4 GB RAM, Geforce 315m ekran kartı.
son_goku dedi: Donanımlarınızı ve işletim sisteminizi belirtin. Ayrıca .NET Framework 3.5 başta olmak üzere hepsini kurun. Genişletmek için tıkla... Intel (r) core i 3m 380 2.53 GHz 2.53 GHz, 4 GB RAM, Geforce 315m ekran kartı.
O oneki Hectopat Katılım 28 Eylül 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2014 #4 NVIDIA Denetim Masasını açıyoruz. 3D Ayarlarına yönetilmesi sekmesine tıklıyoruz. Ekle butonuna tıklayıp FIFA15'i seçiyoruz. Grafik işlemciyi seçin bölümünden Yüksek Programlı NVIDIA İşlemcisini seçiyoruz ve uygula diyoruz. kardeş ben bu yöntemle açtım
NVIDIA Denetim Masasını açıyoruz. 3D Ayarlarına yönetilmesi sekmesine tıklıyoruz. Ekle butonuna tıklayıp FIFA15'i seçiyoruz. Grafik işlemciyi seçin bölümünden Yüksek Programlı NVIDIA İşlemcisini seçiyoruz ve uygula diyoruz. kardeş ben bu yöntemle açtım
B BabyStopMe34 Hectopat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2014 #5 oneki dedi: NVIDIA Denetim Masasını açıyoruz. 3D Ayarlarına yönetilmesi sekmesine tıklıyoruz. Ekle butonuna tıklayıp FIFA15'i seçiyoruz. Grafik işlemciyi seçin bölümünden Yüksek Programlı NVIDIA İşlemcisini seçiyoruz ve uygula diyoruz. kardeş ben bu yöntemle açtım Genişletmek için tıkla... Grafik işlemciyi seçin bölümünü bulamadım ya da açamadım nasıl yapacağım?
oneki dedi: NVIDIA Denetim Masasını açıyoruz. 3D Ayarlarına yönetilmesi sekmesine tıklıyoruz. Ekle butonuna tıklayıp FIFA15'i seçiyoruz. Grafik işlemciyi seçin bölümünden Yüksek Programlı NVIDIA İşlemcisini seçiyoruz ve uygula diyoruz. kardeş ben bu yöntemle açtım Genişletmek için tıkla... Grafik işlemciyi seçin bölümünü bulamadım ya da açamadım nasıl yapacağım?
O oneki Hectopat Katılım 28 Eylül 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2014 #6 3D Ayarlarına yönetilmesi sekmesine girdiğimizde fifa 15 ekle hemen altında 2. yazar orada 3 tane şık var şıklardan bir tanesi Yüksek Programlı NVIDIA İşlemcisini yazar onu seçiyoruz uygula dedikten sonra oyun açılacaktır
3D Ayarlarına yönetilmesi sekmesine girdiğimizde fifa 15 ekle hemen altında 2. yazar orada 3 tane şık var şıklardan bir tanesi Yüksek Programlı NVIDIA İşlemcisini yazar onu seçiyoruz uygula dedikten sonra oyun açılacaktır
B BabyStopMe34 Hectopat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2014 #7 O seçeneği bulamadım 3d ayarları FIFA exe'yi seçiyorum fakat diğerini yapmadığım için açmıyor.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2014 #8 Grafik işlemciniz giriş seviyesi. Ayrıca DirectX 11 desteği mevcut değil. Bu sebeple oyunu açamıyorsunuz ve açamazsınız.
Grafik işlemciniz giriş seviyesi. Ayrıca DirectX 11 desteği mevcut değil. Bu sebeple oyunu açamıyorsunuz ve açamazsınız.