FIFA 15 vs FIFA 19

addemm

Picopat
Daha fazla  
Çok fazla futbol oyunu oynayan biri değilim FIFA 15'mi daha iyi 19'mu? Kariyer yapacağım ona göre bir şey soyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla futbol oyunu oynayan biri değilim FIFA 15'mi daha iyi 19'mu? Kariyer yapacağım ona göre bir şey soyler misiniz?

Sana bağlı drogba sneijder ile oynayayım diyorsan 15 nostaljiye gerek yok diyorsan tabii ki FIFA 19.

19'u oynamadım ama 15 için söyleyebileceğim şey biraz oynayınca hemen kolaylaşması. Bu yüzden gittikçe zorluk seviyesini yükselt ya da direkt en zorda başla kendine güveniyorsan.

Galiba crack oynayacaksın FIFA 23'te kırıldı ona da bir bak.

19'u oynamadım ama 15 için söyleyebileceğim şey biraz oynayınca hemen kolaylaşması. Bu yüzden gittikçe zorluk seviyesini yükselt ya da direkt en zorda başla kendine güveniyorsan.

Yeni FIFA oyunlarına alıştıysa zorluğu yüksekten başlatması sıkıntı mekanikler çok farklı.

15 çook eski bence zevki yok nostalji yapacagım diyorsan orası ayrı 19 iyidir oynanışı da iyi keyifliydi. Şimdi kaçak site ismi veremiyorum sanırım forumdan bir kere ceza almıştım korsana yönlendirdim diye ama internette güncel kadrolu fifa 19 sürümleri var güzel 2025 kadrolu 23 de var aynı sitelerde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı