Kapalı Fifa 16 Pre-Order ( Ön Sipariş)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HopMacarYerde

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 14 adet Fifa 16 keyi mevcut. Keyler tamamıyla ROW, yani region free'dir. Ön sipariş olduğundan mütevellit erişim 25 eylül'de açılacak fakat Origin hesabınızda gözükecektir. Fiyat 109 liradır. Ödeme şekli Enpara üzerindendir, henüz erişime bile açılmamış bir oyun için önce key ardından ödeme şeklinde bir durum yoktur, bilginize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde 14 adet Fifa 16 keyi mevcut. Keyler tamamıyla ROW, yani region free'dir. Ön sipariş olduğundan mütevellit erişim 25 eylül'de açılacak fakat Origin hesabınızda gözükecektir. Fiyat 109 liradır. Ödeme şekli Enpara üzerindendir, henüz erişime bile açılmamış bir oyun için önce key ardından ödeme şeklinde bir durum yoktur, bilginize.
Hocam fiyatta ufak bir şey yapabilirseniz alabilirim.

Hocam, hesap numarasına mı yatıracağım parayı. Nasıl olacak bu iş şimdi? Birde numaranızı alabilir miyim acaba?

@GanjasCave

Ürünü satın almak istiyorum @GanjasCave. Bir cevap yazbilir misiniz acab?

Hocam bir cevap yazabilir misiniz acaba? Ürünü satın almak istiyorum. @GanjasCave
Hocam arkadaşla aramızda ufak bir tartışma geçmişti engelleme yedim ben benim bugün açıldı onunki açılmamış olabilir belki o yüzden yazamıyordur paniğe kapılmayın telefon numarası bırakın ancak öyle ulaşabilir size sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı