FIFA 17 nasıl indirilir?

thince

Centipat
Daha fazla  
FIFA 17 indirmek istiyorum nereden ve nasıl indirebilirim? Bu işlerden çok anlamam biraz ayrıntılı anlatabilirseniz sevinirim. İyi sosyaller.

FIFA 17 indirmek istiyorum nereden ve nasıl indirebilirim? Bu işlerden çok anlamam biraz ayrıntılı anlatabilirseniz sevinirim. İyi sosyaller.
Atacağım siteden part part indirmeniz lazım. 3 tane part var ve hepsini indirip 1 tane part dosyasını WinRAR yardımı ile klasöre ayıklayıp kurabilirsiniz.

[URL unfurl="true"]https://www.oyunindir.vip/pc-oyun-indir/fifa-17-full-turkce-indir.html[/URL]

Ben buradan indirmiştim herhangi bir sorun yaşamadım. Sizlere tavsiyem bütün partları indirdikten sonra sadece 1. partı klasöre ayıklayıp setup dosyasını VirüsTotal sitesine atıp taratmaktır. Eğer virüs konusunda bilgili değilseniz konu açıp beni etiketleyebilirsiniz.

İndirme işleminden hemen sonra bu siteden setup dosyasını buraya atabilirsiniz.

Dijital olarak şu anda pc için satın almak mümkün değil korsan önermiyorum virüs ihtimali yüksek
Her korsan virüslü değildir. Bu sitenin güvenirliğine bağlıdır. Satın alma işlemi de bulunmakta fakat o sitenin güvenilir olması ne malum? Korsana virüs diyerek kesin bir şey söylemeyin burada. Kaç yıllık oyuna gidip 500TL 700TL vereceğine burada konu açar virüs mü değil mi diye hallederiz.

Son düzenleme:
PS için dolap gibi sitelerinde bulunabilir ama PC de korsandan başka seçenek yok ve önermiyorum.
Nedir bu anti-korsan hocam? Adamın nasıl indirmesini bekliyorsunuz mesela? Kaç yıllık oyuna gidip para mı bayılacak?

Ne yani adama git korsan indir mi diyeyim zaten @Bozkurt1907 de belitmiş forumda yasak diye.
1770045082957.png

Kurallarda yazanı iyi okuyun bence. Anlamanız biraz zayıf herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı