Arkadaşlar orijinal FIFA 17 nerede bulabilirim? Crack indirmek istemiyorum ama orijinal bulamadım bulabileceğim bir yer var mı?
Verdiğim linkten 1 dolara alabilirsiniz.İlginç ben de bulamadım. FİFA 17 orijinal online desteği çekmiş olabilirler.
Verdiğim linkten 1 dolara alabilirsiniz.
Şu site de olabilir. 25 lira, çevrim dışı olarak oynarsınız. Çevrim içi modunda oyuncu yoktur zaten.
![]()
Fifa 17 - 2951022 | İtemsatış
Satılan hesaplar ömür boyu garantili şekilde verilir.Hesaplar offline modu destekler ve bilgileri İtemSatış'dawww.itemsatis.com
Şifre değişmez. Kendine ait hesabı herkese satıyor, bu doğru. Çevrim dışı oynayacaksın, oyundan atmaz, merak etme. Ben tüm hikâyeli oyunları böyle hesap alarak oynuyorum.Hocam güvenilir mi siz kullanıyor musunuz? Ek olarak bunlar hesap olarak satılıyor ilerleyen zamanda hesabın değişmesi veya oyundan atma tarzı sıkıntılar olur mu? Herkese aynı hesapları veriyorlar güvenlik açığı sıkıntısı olur mu?
Şifre değişmez. Kendine ait hesabı herkese satıyor, bu doğru. Çevrim dışı oynayacaksın, oyundan atmaz, merak etme. Ben tüm hikâyeli oyunları böyle hesap alarak oynuyorum.
Online demiyorum, offline olarak sorunsuz oynanıyor.![]()
Şifre değişmez. Kendine ait hesabı herkese satıyor, bu doğru. Çevrim dışı oynayacaksın, oyundan atmaz, merak etme. Ben tüm hikâyeli oyunları böyle hesap alarak oynuyorum.
Online demiyorum, offline olarak sorunsuz oynanıyor.![]()
Steam değil, EA hesap olarak veriyor o satıcı. Hesapta online oynayamazsın, bunu yazmıştım.Ha bu arada Steam hesabı olarak veriliyor senin olmuyor 25 lirayada satmazlar zaten Online'da girilmez
Steam ban atıyor bu doğru ama seni ilgilendiren bir şey yok ki.Zaten 23-24 harici bütün FIFA serilerinin Online desteği kesildi bende zaten eski kadro ve futbolcular olduğu için oynamak istiyorum. Bazılarında hesaba girerken problem oluyor hesap birçok cihazdan giriş olduğu için Steam tarafından banlanıyor falan bu sorular beni düşündürüyor. Ek olarak bağlı cihazlar üzerinden güvenlik zaafiyeti olabileceği soruları kafamı kurcalıyor.
Steam ban atıyor bu doğru ama seni ilgilendiren bir şey yok ki.
Oyunu offline olarak oynuyorsun zaten.
Steam girişi kapattı ise buna yapacak bir şey yok maalesef. Bu vermiş olduğum kişi direkt olarak oyunu EA ile almış sanırım. Steam ile aldıysa yine böyle bir konu olabilir. EA ile aldıysa ve o hesabı satıyorsa sorun olmaz. EA hiçbir zaman logini kapatmıyor.Hocam bende orj FIFA 22 var Steam hesabıma giriş yapmadan oyuna dahi girmiyor ban yedikten sonra nasıl girecekki? Offline olduğunu biliyorum zaten ama oyuna girerken önce Steam sonra EA App açılıp 2 hesabı doğrulayıp öyle giriş yapıyor internet kapatıp girmeyi denesem de girmiyor bende.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.