FIFA 17 oynarken ethernet devre dışı kalması ve kasma sorunu

• Konuyu başlatan Marlo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.245

Marlo

Kilopat
Daha fazla  
FIFA 17 oynuyorum (orjinal oyun). 15 dakika geçtikten hemen sonra kasma başlıyor ve ethernet simgesi (Bağlı Değil) simgesine geçiyor ve acayip kasmaya başlıyor. Her 10 saniyede bir takılıyor rest atıyorum düzeliyor. Oyuna tekrar giriyorum yine 10-15dk içinde ethernet devre dışı kalıyor ve kasıyor. Bundan önce windows 10 kullanıyordum. Formatı yanlış veya eksik dosyalı olarak attığımı varsaydım 1 saat önce windows 8.1 yükledim güncellemeleri kontrol ettim ve oyuna girdim yine yapıyor. :(

Sistemim;

Nvidia GT 740m
Intel Core i7-4500u
12 GB RAM
1 TB HDD

(Sistemden olduğunu düşünmüyorum çünkü GTA 5 +mediumda 40-50 FPS, CS:GO 100-120 FPS oynuyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetin ile alakalı bir sıkıntı olabilir mi?

400 saat oynadım ve hiç böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Herhangi bir crash alıyor musun?

Windows 8.1 kullanırken hiç böyle bir sorunum yoktu. Sonra Fifa Windows 8.1 tam ekran olmama sorunu olduğu için Windows 10 yükledim ve bu sorunu hallettim. Daha sonra ilk defa Windows 10 attıktan sonra bütün güncellemeleri yapıp oyuna girdikten 15 dk sonra 5-6 saniyede bir takılıyor görüntü her şey kitleniyor daha sonra ethernet devre dışı kaldığı o simge görünüyor ve her 10 saniyede bir takılıyor sorunum tam olarak bu

Bu arada boştayken işlemci sıcaklığı 45 derecede Fifa'dayken en fazla 70-75 dereceyi görüyorum.

Soru şu " oyun oynarken neden ethernet devre dışı kalıyor da sistem her 10 saniyede bir kitleniyor?" rest atınca düzeliyor tekrar oyuna girince devam ediyor.

H1z1 Js ve Kotk oynuyorum ve Cs aynı fps aynı ısılar ama Fifa oynanmıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı