FIFA 17 virüslü müdür?

erayyy37

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben key çok pahalı oldugundan dolayı FIFA 17'yi archive.org'dan indireceğim de ISO'sunu indiriyorum, güvenilir midir? Bir de yüklendikten sonra ISO'yu açmadan Kaspersky ile taratsam virüsü bulabilir mi? linki kontrol etmek istiyosanız yasak değilse atabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben key çok pahalı oldugundan dolayı FIFA 17'yi archive.org'dan indireceğim de ISO'sunu indiriyorum, güvenilir midir? Bir de yüklendikten sonra ISO'yu açmadan Kaspersky ile taratsam virüsü bulabilir mi? linki kontrol etmek istiyosanız yasak değilse atabilirim.
İnternetten korsan indirdiğiniz hiçbir dosya, güvenli değildir. Technopat, korsana destek vermez.

Merhaba ben key çok pahalı oldugundan dolayı FIFA 17'yi archive.org'dan indireceğim de ISO'sunu indiriyorum, güvenilir midir? Bir de yüklendikten sonra ISO'yu açmadan Kaspersky ile taratsam virüsü bulabilir mi? Linki kontrol etmek istiyosanız yasak değilse atabilirim.

Online kapalı zaten paylaşımlı al crack karışmıyoruz.

Crackin kendisi zaten programdaki açıkları kullanarak oluşturulan bir bug sömürme işi diyebiliriz. Bunu yapan kişide o anda neler kodlamıştır bilemeyiz kısacası kodlayan kişinin insiyatifine kalıyor.

Crackin kendisi zaten programdaki açıkları kullanarak oluşturulan bir bug sömürme işi diyebiliriz. Bunu yapan kişide o anda neler kodlamıştır bilemeyiz kısacası kodlayan kişinin insiyatifine kalıyor.
tamamdır saolun

Değildir crack bulaşma.
teşekkürler cevaplar için saolun

peki indirmeyi yarıda iptal ettim virüs gelemez değilmi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı