FIFA 18 Açılmama Sorunu

keremdmrts

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Birçok kişide yaşanan FIFA 18 açılmama sorununu ben de yaşıyorum. 2 gün önce Origin'den orijinal aldım fakat yükledikten sonra play butonuna basıyorum ve hiçbir tepki vermiyor. Yardımcı olur musunuz lütfen?
@Silinen üye yardımcı olursan sevinirim.
@Recep Baltaş yardımcı olursan sevinirim abi.
logfile'da hata olarak gösterilen 2 dll dosyasını windows/system32 ve systemWoW64 klasöründen sildim tekrar directx indirme aracıyla yükledim fakat yine herhangi bir tepki vermiyor oyun açılmıyor yardımcı olur musunuz?

Orijinal olarak satın aldığım FIFA 18 oyununu başlatmaya çalıştığımda hiçbir tepki vermiyor ve oyun açılmıyor. Process Monitor kullandıktan sonra MSVCR120.dll ve MSVCP120.dll hataları aldım bunları windows/system32 klasöründen silip tekrar DirectX indirme aracıyla yükledim fakat yeniden aynı 2 dll hatasını verdi. Tekrar Process Monitor kullanıyorum ve yine aynı 2 hatayı veriyor, yardımcı olur musunuz?
@Recep Baltaş Yardımcı olursan sevinirim abi.

Son düzenleme:
Visual'lar yüklü mü? Fifa klasöründeki Visual'lar yüklü değilse sorun çıkarabilir.
_Installer klasöründekileri yükledim fakat değişen bir şey olmadı maalesef.
@Recep Baltaş bakabilir misin abi?

Yardımcı olabilecek var mı?
@NookumPie yardımcı olur musunuz?
C:\Windows\System32\MSVCP110.dll silip Visual 2012'yi yükledim ve sorun çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
_Installer klasöründekileri yükledim fakat değişen bir şey olmadı maalesef.
@Recep Baltaş bakabilir misin abi?

Yardımcı olabilecek var mı?
@NookumPie yardımcı olur musunuz?
C:\Windows\System32\MSVCP110.dll silip Visual 2012'yi yükledim ve sorun çözüldü.
Merhabalar. Sorununuzun çözüldüğüne sevindik. Etiketi yeni fark ettim.
Bize oyun çalışır durumdayken ki halini Process Monitörden rapor alıp atar mısınız?
Oyun çalıştıktan 10 saniye sonra rapor alımını durdurun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı