Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fifa 19 çıkacakken onun için para biriktirmenizi öneririm ama Fifa 18 için kararlıysanız G2A veya Durmaplay gibi yerlerde daha ucuza olabiliyor. Zaten Origin üzerinde de indirimde olması gerek şu aralar. Bir bakın oradaki fiyat ile karşılaştırın.
Merhaba bence biraz daha bekleyip Fifa 19 almanızı öneririm kadroların güncel olması ve online oynarken daha kolay oyuncu çıkar karşınıza ama isterseniz Fifa 18 durmaplay' den satın alabilirsiniz saygılar.
Ben bilmiyorum zaten FIFA 19 almayı değil mi? Belki o kadar param yok belki durumun yok belki sistemim yetersiz. Soruma cevap vereceğinize dediklerinize bak.
Sakin olun lütfen zaten yazdık durmaplay, G2A yerlerden uygun satın alabılirsiniz diye. Bu kadar asabi olmanıza anlam veremiyorum arkadaşlar ve ben size tavsiyelerimizi sunduk sadece saygılar.
Arkadaşım neden sinirlendiğini anlamadım! Benim de o kadar para verecek bütçem yok. Öğrenciyim ve harçlığımdan kalanları köşeye atarak çıktığı gün değil 2 ay sonrasında almayı planlıyorum. Şimdi gidip Fifa 18 oyununa 150 lira vereceksin, 15 gün sonra oyunu oynayan kalmayacak. Üzerine 150 lira daha koymaya çalışıp almalısın diye söyledim zaten.
Ha ayrıca illa almak istiyorsan diye site önerisi de yaptım. Daha ne diyeyim?