Çözüldü FIFA 18 Origin Tepki Vermeme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

keremdmrts

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Diğer konulara bakarak kendimce birşeyler yapmayı denedim fakat başaramadım. Process Monitor kullanarak 2 adet DLL sorunu çıkıyor karşıma onları silip DirectX indirme aracıyla yeniden kurdum fakat yine de başaramadım.

Dilerseniz Teamviewer aracılığıyla bana yardım edebilirsiniz. Yaklaşık 3 günden beri uğraşıyorum fakat beceremedim, şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Process Monitor: Logfileee.rar

Kimse cevap vermediği için başka konulara bakarak birşeyler yapmaya çalıştım fakat hiçbir şey yapamadım. Aksine SoftWindows6Compat.dll hatasıda geldi ve bu dahil MSVCR120.dll , MSVCP120.dll hataları alıyorum yardım ederseniz sevinirim. FIFA 18 hiçbir şekilde tepki vermiyor, açılmıyor. Dilerseniz Teamviewer ile bağlanıp yardımcı olabilirsiniz.
Güncel process monitor: Logfile.rar

MSVCR120.dll ve MSVCP120.dll dosyalarını windows/system32'den silip DirectX indirme aracıyla yükledim sorun düzelmedi fakat SoftWindows6Compat.dll'yi silemiyorum.

@Recep Baltaş bakabilir misin abi?
C:\Windows\System32\MSVCP110.dll silip Visual 2012'yi yükledim ve sorun çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı