Çözüldü FIFA 18 Origin Tepki Vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

slxsalih

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 2 gün önce aldığım orijinal FIFA 18'i bir türlü çalıştırmayı başaramadım.
İlk başta kurduğumda %24 geldiğinde oynanabilir demişti girip baktım sadece 1 maç oynattı sonra dedi kurulum devam ediyor bitince full sürüm oynayabilirsiniz.
Kurulum bitti. Daha sonra Origin'den Play'e tıkladığımda hiçbir tepki gelmiyordu sonra Visual falan güncelleyin dediler hepsini yaptım olmadı, daha sonra ise oyunu ve Origin'i komple sildim D'ye kurdum tekrar 33 GB indirdim tekrar girmeye çalıştığımda Bu sefer Cloud hatası veriyordu Origin, onu bir şekilde halletim ve daha sonra Netframework hatası verdi. Her türlü Netframework kurulu olduğu halde bu hatayı aldım, Launcher çalışmayı durdurdu diyordu peşinden, sonra Netframework kurmaya çalıştığım halde zaten kurulu deyip kurmuyordu. Bu da bir şekilde gitti, oyunun Launcher ekranı geliyor orada Play'e bastığımda oyun açılmıyor ekrana bir şey gelmiyor.
Bu sorunda kaldım şu anda ne yaptıysam Play'e bastıktan sonra oyunu getiremedim gerçekten çok sinir bozucu durum :D
Korsanını sorunsuz oynuyorduk, orijinal aldık sorunlu çıkıyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.

Ek: Uptade gelmiş sanırım Uptade'e tıkladığımda ise oyun tam Uptade yapmaya hazırlanırken şu hata çıkıyor Origin'de: "Origin needs to download files and is waiting for permission. Please choose "Yes" when Windows prompts you for permission. Help us improve Origin by submitting an error report."

Gerçekten çıldırmış durumdayım.

Log : LogFile Yandex

Son düzenleyen: Moderatör:
Origin'in ve FIFA'nın uyumluluk ayarlarından "Yönetici olarak çalıştır" tikini koyun.

Merhaba,
Dediklerinizin yaptım fakat birşey değişmedi.İnternette birçok öneriyi denedim fakat problem düzelmedi eskiden oyna kısmına geliyor açılmıyordu şimdi origin'den başlattığımda oyna kısmıda gelmiyor görev yöneticisine baktığımda 4 saniye windows sorun bildirme geliyor sonra gidiyor açmayı denediğimde sanırım launcher hatası veriyor 3 kere silip tekrar kurdum aynı sorun devam etmekte bütün vc leri sildim kurdum dll sildim tekrar kurdum gene problemi gideremedim.Log aldım sizinle paylaşmak isterim fifa18.exe log'unu.

LogFile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekleme:
Fifa18.exe logu almıştım fakat fifa config açılmadığını farkettim onunda logunu aldım. Originden ilk başlattığımızda fifa config açmaya çalışıyor fakat windows hata veriyor görev yöneticisinde windows sorun bildirme gidip geliyor. Fifa launcher de görev yöneticisinde 2 saniye durup gidiyor o yüzden fifaconfig.exe logu alıp eklemeyi düşündüm eksik bilgi olmasın diye.

FİFAConfig Log File
Mesaj otomatik birleştirildi:

23.02.2018 Format attım ve sorun düzeldi. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı