FIFA 18 Top İsteme Tuşu

FIFA oynarken klavye ayarları biraz farklı, ama top isteme tuşunu anlamadım. Adam kaçırma tuşunu soruyorsanız; adam kaçırma tuşu oyuncu seçme tuşudur. Ben klavyede "q" harfi yaparım bunu. Q+S ise ver-kaç yapmak için adam pası atıp kaçar.
Hikaye modundan bahsediyorsanız; top takım arkadaşınızda iken "S" yani pas tuşuna basarsanız topu size atmaya çalışır. İstediğiniz pas türüne göre ilgili tuşa basmak gerekiyor.
Umarım doğru anlamışımdır sorduğunuz soruyu.

FIFA oynarken klavye ayarları biraz farklı, ama top isteme tuşunu anlamadım. Adam kaçırma tuşunu soruyorsanız; adam kaçırma tuşu oyuncu seçme tuşudur. Ben klavyede "q" harfi yaparım bunu. Q+S ise ver-kaç yapmak için adam pası atıp kaçar.
Hikaye modundan bahsediyorsanız; top takım arkadaşınızda iken "S" yani pas tuşuna basarsanız topu size atmaya çalışır. İstediğiniz pas türüne göre ilgili tuşa basmak gerekiyor.
Umarım doğru anlamışımdır sorduğunuz soruyu.
Şimdi geldi gamepad öyle de anlatabilirsiniz ama şu olayı soruyorum: Kaleci olarak oynuyorum diyelim topu bana atmaları için bir tuşa basılıyor. onu bulamadım

Pro modda çok oynamadım ama dediğim gibi, tek oyuncu ile oynarken, pas tuşuna basmanız lazım pas istemek için.
Bir sorunum daha var. Kaleci üzerine. Klavyeyle oynamak daha rahat oluyor nedeni nedir. Gamepad ile oynarken sol analogla hareket ediyor. Sağ analogla ne yaparsam yapayım bir şey değişmiyor. Kendi kendine atlıyor. Hızlı koşma tuşuna basınca yine yavaş gidiyor. Neden acaba? ben sağa çekiyorum sağ analogu rakip yerden atıyor benim oyuncu top kaleye girince yukarı atlıyor. Nasıl düzelir bu ? Top yerden gelirken kaleciyle açılıyorum topun yanına geldiğinde yere yatıp alsa topu atak kesilecek. ama kaleci normal bekliyor bu yüzden almıyor.

Maalesef gamepad ile hiç "pro" modu oynamadım. Ama normal oyunda iken sağ anolog zaten özel hareketler için kullanılıyor. Topa hamle gibi hareketler normal tuşlar ile sağlanıyor. Aslında oyun içinde bunların hepsinin eğitimi ve hangi hareketin nasıl yapılacağını gösteren menü var. Ama şu an bilgisayarımdan uzak olduğum için görsel veya bunu gösteren link atamıyorum. Ama bulabilirsiniz oyun içinde bunları.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı