N NarQozs Centipat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #11 Vio dedi: Online'si bitik durumda herkes 21 oynuyor offline oynayabilirsin sadece. Ben crack kullanıyorum 19'u diğerleri Game Pass'ta. Genişletmek için tıkla... game pass ne oluyor hocam
Vio dedi: Online'si bitik durumda herkes 21 oynuyor offline oynayabilirsin sadece. Ben crack kullanıyorum 19'u diğerleri Game Pass'ta. Genişletmek için tıkla... game pass ne oluyor hocam
Aligatör Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.380 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #12 NarQozs dedi: Game Pass ne oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass, 30 TL veriyorsunuz, EA Play'deki oyunlar dahil yüzlerce oyunu bedava oynuyorsunuz. 1 ay boyunca geçerli, sonrasında yeniden 30 TL verip 1 ay daha kullaniyorsunuz.
NarQozs dedi: Game Pass ne oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass, 30 TL veriyorsunuz, EA Play'deki oyunlar dahil yüzlerce oyunu bedava oynuyorsunuz. 1 ay boyunca geçerli, sonrasında yeniden 30 TL verip 1 ay daha kullaniyorsunuz.