Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2018 #1 FIFA 19 oynarken maç esnasında sürekli kendiliğinde alt tab oluyor ve bu benim maçı yenilmeme sebep oluyor. Bunun sorunu / çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2018
FIFA 19 oynarken maç esnasında sürekli kendiliğinde alt tab oluyor ve bu benim maçı yenilmeme sebep oluyor. Bunun sorunu / çözümü nedir?
Mithril Megapat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2018 #2 origin ayarlarından in-game kapatırsan sorunun çözülür. Herhangi biri oturum açtığında sana bildirim geliyor alt tap yapıyor bende yaşadım o sorunu.Keyifli oyunlar Originden ekle oynarız Origin Nickname : MithrilVI Artı 0 Eksi
origin ayarlarından in-game kapatırsan sorunun çözülür. Herhangi biri oturum açtığında sana bildirim geliyor alt tap yapıyor bende yaşadım o sorunu.Keyifli oyunlar Originden ekle oynarız Origin Nickname : MithrilVI
KS KS Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2018 #3 Bazen bildirim gelmediği halde bile alt tab oluyor. Fakat bugün sabahtan beri hiç olmadı yanlış hatırlamıyorsam dünde olmamıştı. Artı 0 Eksi
Bazen bildirim gelmediği halde bile alt tab oluyor. Fakat bugün sabahtan beri hiç olmadı yanlış hatırlamıyorsam dünde olmamıştı.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 13 Kasım 2018 #4 Bazı uygulamaların bildirimleri ya da arka planda yaptığı işlemler oyunu simge durumuna küçültebilir. Antivirüs olarak ne kullanıyorsun? Oyun oynarken arka planda hangi uygulamaları çalıştırıyorsun? Artı 0 Eksi
Bazı uygulamaların bildirimleri ya da arka planda yaptığı işlemler oyunu simge durumuna küçültebilir. Antivirüs olarak ne kullanıyorsun? Oyun oynarken arka planda hangi uygulamaları çalıştırıyorsun?
KS KS Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2018 #5 26318 dedi: Antivirüs olarak ne kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Windows Defender. 26318 dedi: Oyun oynarken arka planda hangi uygulamaları çalıştırıyorsun? Genişletmek için tıkla... Arka planda hiçbir şey açık olmuyor sadece Fifa 19. Artı 0 Eksi
26318 dedi: Antivirüs olarak ne kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Windows Defender. 26318 dedi: Oyun oynarken arka planda hangi uygulamaları çalıştırıyorsun? Genişletmek için tıkla... Arka planda hiçbir şey açık olmuyor sadece Fifa 19.
H Haydar Taha Tunç Centipat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2020 #6 Bir şey sorucam bu problemi çözebildin mi? Aynı problem benim de başıma geldi. Artı 0 Eksi
KS KS Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2020 #7 Sanırım bildirimleri kapatarak çözebilirsin fakat hala oluyorsa bu hileden ötürü olabilir yani yapabileceğin bir şey yok. Artı 0 Eksi
Sanırım bildirimleri kapatarak çözebilirsin fakat hala oluyorsa bu hileden ötürü olabilir yani yapabileceğin bir şey yok.