kdralwer Decapat Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 3 14 Eylül 2018 #1 PC kullanıcısıyım. PS4 gamepad kullanıyorum. Sol analog ile yukarı bastığımda aşağı gidiyor. Aşağı bastığımda ise yukarı gidiyor. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
PC kullanıcısıyım. PS4 gamepad kullanıyorum. Sol analog ile yukarı bastığımda aşağı gidiyor. Aşağı bastığımda ise yukarı gidiyor. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
199688 Kilopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 8.705 Makaleler 2 Çözümler 29 Yer İzmir 14 Eylül 2018 #2 Taraf seçme kısmından alternatif moduna getirin. Eğer olmaz ise ayarlarda ters anlama gibi bir şey varsa kontrol edin. En kötü ayarları sıfırlayın. Artı 0 Eksi
Taraf seçme kısmından alternatif moduna getirin. Eğer olmaz ise ayarlarda ters anlama gibi bir şey varsa kontrol edin. En kötü ayarları sıfırlayın.
KS KS kdralwer Decapat Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 3 14 Eylül 2018 #3 Bir değişiklik olmuyor hocam maalesef Artı 0 Eksi
herbalife_TR Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2018 #4 Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Çözümü bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. Sanırım çözüm burada anlatılmış ben birazdan deneyeceğim. FIFA 19 Demo Sürekli Tuşa Basılıyormuş Gibi Oluyor Son düzenleme: 15 Eylül 2018 Artı 0 Eksi
Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Çözümü bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. Sanırım çözüm burada anlatılmış ben birazdan deneyeceğim. FIFA 19 Demo Sürekli Tuşa Basılıyormuş Gibi Oluyor