A anermly Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 24 25 Kasım 2018 #1 FIFA 19 Demo oynuyorum ve Joystickim var. Ama oyunda sağ analog ile hiçbir şey yapamıyorum. Ne yapmam lazım? PES'te sağ analogu kullanabiliyorum.
FIFA 19 Demo oynuyorum ve Joystickim var. Ama oyunda sağ analog ile hiçbir şey yapamıyorum. Ne yapmam lazım? PES'te sağ analogu kullanabiliyorum.
Maximen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.215 Çözümler 7 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2018 #2 Saçma bir şekilde çalışmıyor evet x360ce adlı programı kullanmak gerekiyor. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Saçma bir şekilde çalışmıyor evet x360ce adlı programı kullanmak gerekiyor. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS A anermly Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 24 10 Aralık 2018 #3 Teşekkürler. Ben oyunun tam sürümünü indirdim ama onda yaparken FIFA 19 demoyu görüyor, FIFA 19'u görmüyor ve de yeşil ışık yanması gereken yerde kırmızı ışık yanıyor. Ne yapmam lazım? Onu da çözdüm. Artı 0 Eksi
Teşekkürler. Ben oyunun tam sürümünü indirdim ama onda yaparken FIFA 19 demoyu görüyor, FIFA 19'u görmüyor ve de yeşil ışık yanması gereken yerde kırmızı ışık yanıyor. Ne yapmam lazım? Onu da çözdüm.