FIFA 19 DirectX Function Hatası

İşletim sistemi
Windows 8.1

ScorpionEmR

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

FIFA 19 açıyorum fakat saniyesinde DirectX errorunu alıyorum. Bu konu hakkında araştırdım çözümleri denedim fakat işe yaramadı.

Sistem Özellikleri: i5 4210U 8 GB RAM NVIDIA GT 840M
Hata Raporu: Logfile1.rar

Çözümleri denedim derken ne yaptığınızı yazarsanız biz de yapmadıklarınızı önerelim. Mesela Windows 8.1 için en son DirectX sürümünü yüklemeyi denediniz mi? Ya da aşağıya bıraktığım oyun ayarlarını düzenleyip girmeyi denediniz mi?

Dediklerinizin hepsini yaptım. Oyun ayarlarının hepsini denedim fakat yine aynı hata. Bu arada driverlerim güncel.

Ekrandaki hatada "bu hata genellikle ekran kartı sürücünüzün bozulması/arızalanması durumunda meydana gelir" yazıyor. Öncelikle mevcut ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırın. Daha sonra NVDIA sitesinden NVIDIA GT 840M için güncel sürücü yükleyin.

Dediğinizi yapacağım fakat ekran kartından olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bendeki diğer oyunlar rahatlıkla açılıyor. Örneğin: PES 2021, CS:GO, ETS 2, Assetto Corsa

Dediklerinizi yaptım fakat sonuç değişmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…