ScorpionEmR Decapat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #1 Merhaba, FIFA 19 açıyorum fakat saniyesinde DirectX errorunu alıyorum. Bu konu hakkında araştırdım çözümleri denedim fakat işe yaramadı. Sistem Özellikleri: i5 4210U 8 GB RAM NVIDIA GT 840M Hata Raporu: Logfile1.rar
Merhaba, FIFA 19 açıyorum fakat saniyesinde DirectX errorunu alıyorum. Bu konu hakkında araştırdım çözümleri denedim fakat işe yaramadı. Sistem Özellikleri: i5 4210U 8 GB RAM NVIDIA GT 840M Hata Raporu: Logfile1.rar
KS KS ScorpionEmR Decapat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #21 Recep Baltaş dedi: INF dosyasını elle seçip denediniz mi? Mevcut sürüm numarası nedir? Genişletmek için tıkla... Evet denedim. Sürüm: 10.18.10.3496 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: INF dosyasını elle seçip denediniz mi? Mevcut sürüm numarası nedir? Genişletmek için tıkla... Evet denedim. Sürüm: 10.18.10.3496
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 29 Eylül 2021 #22 INF'i elle seçerseniz o hata çıkmaz. Bu rehberdeki ikinci adım ile deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
INF'i elle seçerseniz o hata çıkmaz. Bu rehberdeki ikinci adım ile deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS ScorpionEmR Decapat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #23 Recep Baltaş dedi: INF'i elle seçerseniz o hata çıkmaz. Bu rehberdeki ikinci adım ile deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... INF dosyasını bulamadım. Nereden bulabilirim? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: INF'i elle seçerseniz o hata çıkmaz. Bu rehberdeki ikinci adım ile deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... INF dosyasını bulamadım. Nereden bulabilirim?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 30 Eylül 2021 #24 Exe'ye sağ tıklayıp klasöre çıkartın ya da ZIP sürümü indirin. Artı 0 Eksi
KS KS ScorpionEmR Decapat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #25 Recep Baltaş dedi: Exe'ye sağ tıklayıp klasöre çıkartın ya da ZIP sürümü indirin. Genişletmek için tıkla... ZIP sürümünü indirdim manuel güncelleme ile inf dosyasını seçtim fakat karşıma bunlar çıktı. Hangisini seçmeliyim? DxDiag'ta ve aygıt yöneticisinde sadece Intel HD Graphics Family yazıyor Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Exe'ye sağ tıklayıp klasöre çıkartın ya da ZIP sürümü indirin. Genişletmek için tıkla... ZIP sürümünü indirdim manuel güncelleme ile inf dosyasını seçtim fakat karşıma bunlar çıktı. Hangisini seçmeliyim? DxDiag'ta ve aygıt yöneticisinde sadece Intel HD Graphics Family yazıyor
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 30 Eylül 2021 #26 En üstteki Artı 0 Eksi
KS KS ScorpionEmR Decapat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #27 Recep Baltaş dedi: En üstteki Genişletmek için tıkla... Yine bir hata. En üsttekini yaptım ve bu hata karşıma çıktı. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: En üstteki Genişletmek için tıkla... Yine bir hata. En üsttekini yaptım ve bu hata karşıma çıktı.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Ekim 2022 #28 HD Graphics 4400 seçer misin? Neden en üstteki demişim anlamadım... Artı 0 Eksi
5 500722 Hectopat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 70 Çözümler 1 12 Temmuz 2024 #29 Merhaba çözüm şu şekilde; Başlat'ta arama kutusuna DxDiag yazın ve ardından enter tuşuna basın. Gelen sonuçlardan DxDiag'a dokunun veya tıklayın. sistem bilgisi bölümünde raporun ilk sayfasındaki DirectX sürümü'nü kontrol edin. Ardında FIFA 19 Setup'ta DirectX sürümünüz hangisiyse onu seçin. Artı 0 Eksi
Merhaba çözüm şu şekilde; Başlat'ta arama kutusuna DxDiag yazın ve ardından enter tuşuna basın. Gelen sonuçlardan DxDiag'a dokunun veya tıklayın. sistem bilgisi bölümünde raporun ilk sayfasındaki DirectX sürümü'nü kontrol edin. Ardında FIFA 19 Setup'ta DirectX sürümünüz hangisiyse onu seçin.