FIFA 19 Düşük GPU Kullanımı Sorunu

kuzguni

Kilopat
Yer
Aşkabat/Türkmenistan
Fifa 19 ultra'da da, low'da da 60 FPS alabiliyorum. Yalnız ekran kartım hep %50-60 civarlarında. Menülerde falan %100. Diğer oyunlarda da sıkıntı yok. Ara sıra %40'lara düşüyor ve FPS dropluyor.
Sebebi nedir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fifa 19 ultra'da da, low'da da 60 FPS alabiliyorum. Yalnız ekran kartım hep %50-60 civarlarında. Menülerde falan %100. Diğer oyunlarda da sıkıntı yok. Ara sıra %40'lara düşüyor ve FPS dropluyor.
Sebebi nedir sizce?

V-Sync veya FPS sabitlemenin hem oyun içerisinden hem grafik sürücünüzden kapalı olduğundan emin olun.

Öncelikle kolay gelsin sisteminiz darboğaz yapıyor olabilir, bunu bir miktar kısıtlamak için ise grafik ayarlarınızı kendi arzunuz doğrultusunda bir miktar yükseltebilirsiniz, böylece gpu kullanımı artar, cpu kullanımı azalabilir diye tahmin ediyorum kolay gelsin.

Sebebi nedir sizce?
Sorununuzu çözebildiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…