FIFA 19 gamepad analog ve LT tuşu yanlış algılıyor

ÇağrıMert

Hectopat
FIFA'da analoğu yukarı yaptığımda aşağı, aşağı yaptığımda yukarı gidiyor ve de oyuncu değiştirme tuşunu nere atarsam atayım oyunun içinden düzeltemiyorum. LT'ye basıyorum, diğer sayfaya geçiyor. Düzenleyemiyorum bile. Ne yapmayalım?

Son düzenleyen: Moderatör:
çalıştırdan regedite gir,

regedit ten HKEY_CURRENT_USER a tıkılıyoruz çıkan dosyalardan ise System - CurrentContorolSet Control - MediaProperties - Joystick - OEM e tıklıyoruz OEM de bir sürü dosya var bunları tek tek geziyoruz ve veri bölümünde Gamepadimizin adını buluyoruz bulduktan sonra ise OEMName dosyası var ona tıklıyoruz ve USB Joystick olan adı USB Gamepad yap.

x360ce programı ile de ayarlayabilirsin , ama oyunun kurulu olduğu yerde bir dosya var ismi tam aklıma gelmiyor direct input falan olabilirdi sonunda 3 yazıyor , onu 4 yapınca çalışıyor.

Teşekkürler yaptım. Bu arada bir şey daha soracağım pas atarken yön işareti geliyor onu nasıl kaldırabilirim?

Dosya Ekleri

• ŞURDAK ŞEYİ YOK ETME.png
    781,3 KB · Görüntüleme: 66
Antrenör modunu kapatırsanız kapanır ayarlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…