Fifa 19 için Gamepad önerisi

Bütçe sorun değilse şiddetle öneririm: Afterglow pl-3702 müthiş bir gamepad daha bir kere hatasını görmedim ayrıca üzerinde ledleri var ve 2 kombinasyonu var. Birisi kolun titreşimine göre ledlerin yanması diğeride siz kapatana kadar ledlerin açık kalması. Ledleri kapalıda kullanabilirsiniz size kalmış.
Sanırım bahsettiğin kol Xbox 360 için 3. üreticilerden yapılmış kol. Led falan benim için önemli değil hatta sadece kırmızı, mavi modellerini çok beğeniyorum. Olmassa DS4 kovalayacağım.

@199688 babam hep Xbox al sat ile uğraştığı için belki o yüzden o gamepad'e alışmışımdır ondan rahat geliyordur. Herneyse bu arada üzerindeki şeffaf madde sert plastik ve kolay kolay kırılmıyor haberinize. Bunun Xbox One versiyonuda var.

Bir çok gamepad kullanan birisi olarak şunu söyleyeyim. 360 söylenildiği kadar güzel bir gamepad değil. Pil takınca aşırı ağırlaşıyor ve elleriniz yoruluyor yaz aylarında ise ısınması ayrı bir olay. Hem zaten şu anda orjinalini bulmanız imkansız onun yerine Logitech G710 gibi gamepadlere bakabilirsiniz. Ben şu anda One S gamepad kullanıyorum ve aşırı derecede memnunum. Bütçeniz varsa bunu alabilirsiniz veya diğer arkadaşların dediği gibi DS4 kovalayabilirsiniz. Yinede her oyunla sıkıntısız bağlantı oyun içindeki işaretlerin değişimi gibi şeyler arıyorsanız One S gamepad almanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı