D #DRAGON# Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 13 21 Temmuz 2021 #1 Merhaba. Bende FIFA 19 oyunu var. Abimle oynayacaktık, ben klavyeden o gamepedden. Ayarlarda klavye ve gameped tuş ayarlarını yapıyorum fakat oyuna geçince olmuyor. Sorunu bilen varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2021
Merhaba. Bende FIFA 19 oyunu var. Abimle oynayacaktık, ben klavyeden o gamepedden. Ayarlarda klavye ve gameped tuş ayarlarını yapıyorum fakat oyuna geçince olmuyor. Sorunu bilen varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim.
E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 22 Temmuz 2021 #2 Youtube'a yaz çıkar. Artı 0 Eksi
KS KS D #DRAGON# Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 13 22 Temmuz 2021 #3 electurzz dedi: YouTube'a yaz çıkar. Genişletmek için tıkla... Baktım tuş ayarlarını oradan yaptım zaten ama maça girince ayarlar sıfırlanıyor. Artı 0 Eksi
electurzz dedi: YouTube'a yaz çıkar. Genişletmek için tıkla... Baktım tuş ayarlarını oradan yaptım zaten ama maça girince ayarlar sıfırlanıyor.
E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 22 Temmuz 2021 #4 #DRAGON# dedi: Baktım tuş ayarlarını oradan yaptım zaten ama maça girince ayarlar sıfırlanıyor. Genişletmek için tıkla... Hiç bir fikrim yok. Artı 0 Eksi
#DRAGON# dedi: Baktım tuş ayarlarını oradan yaptım zaten ama maça girince ayarlar sıfırlanıyor. Genişletmek için tıkla... Hiç bir fikrim yok.