emirtahagkc06 Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #1 FIFA 19 için mod yapacağım bunun içinde Frosty mod Manager gerekiyor. Key nedir? İnternette birçok key vardı ama olmuyor denedim hepsini.
FIFA 19 için mod yapacağım bunun içinde Frosty mod Manager gerekiyor. Key nedir? İnternette birçok key vardı ama olmuyor denedim hepsini.
7 770862 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 717 Çözümler 9 1 Nisan 2024 #2 emirtahagkc06 dedi: FIFA 19 için mod yapacağım bunun içinde Frosty mod Manager gerekiyor. Key nedir? İnternette birçok key vardı ama olmuyor denedim hepsini. Genişletmek için tıkla... Sanırım resmi web sitesinden mod manager'in anahtar kodunu satın almalısınız.
emirtahagkc06 dedi: FIFA 19 için mod yapacağım bunun içinde Frosty mod Manager gerekiyor. Key nedir? İnternette birçok key vardı ama olmuyor denedim hepsini. Genişletmek için tıkla... Sanırım resmi web sitesinden mod manager'in anahtar kodunu satın almalısınız.
emirtahagkc06 Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #3 770862 dedi: Sanırım resmi web sitesinden mod manager'in anahtar kodunu satın almalısınız. Genişletmek için tıkla... Başka bir yolu yok mudur hocam forma modu yapıcam ama yapamıyorum başka amod manager felan biliyorsanız yapılış videosunu felan atabilir misiniz?
770862 dedi: Sanırım resmi web sitesinden mod manager'in anahtar kodunu satın almalısınız. Genişletmek için tıkla... Başka bir yolu yok mudur hocam forma modu yapıcam ama yapamıyorum başka amod manager felan biliyorsanız yapılış videosunu felan atabilir misiniz?