Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.181 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #1 FIFA 19 Ultimate Team'a başlayacağım. Sizce ne kadar daha Online aktif olarak oynanabilir? Yani sunucular ne zaman kapanır?
FIFA 19 Ultimate Team'a başlayacağım. Sizce ne kadar daha Online aktif olarak oynanabilir? Yani sunucular ne zaman kapanır?
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #2 Bence başlama oyun çok eskimiş ama sen bilirsin belki seneye kadar gider.
Heidegger Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 977 Çözümler 2 13 Ağustos 2021 #3 Bence FIFA 22 çıkana kadar bekle, oyun çıktığı gibi kapatabilirler. Kapatmazlarsa bence en fazla bir yıl daha açık kalır.
Bence FIFA 22 çıkana kadar bekle, oyun çıktığı gibi kapatabilirler. Kapatmazlarsa bence en fazla bir yıl daha açık kalır.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.181 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #4 Silinen üye dedi: Bence başlama oyun çok eskimiş ama sen bilirsin belki seneye kadar gider. Genişletmek için tıkla... Heidegger dedi: Bence FIFA 22 çıkana kadar bekle, oyun çıktığı gibi kapatabilirler. Kapatmazlarsa bence en fazla bir yıl daha açık kalır. Genişletmek için tıkla... Halihazırda FIFA 21 oynuyorum ama paket açarken vs. Direct X ve ekran kartı sürücüsü çöktü hatası veriyor bıktım cidden paket açamıyorum.
Silinen üye dedi: Bence başlama oyun çok eskimiş ama sen bilirsin belki seneye kadar gider. Genişletmek için tıkla... Heidegger dedi: Bence FIFA 22 çıkana kadar bekle, oyun çıktığı gibi kapatabilirler. Kapatmazlarsa bence en fazla bir yıl daha açık kalır. Genişletmek için tıkla... Halihazırda FIFA 21 oynuyorum ama paket açarken vs. Direct X ve ekran kartı sürücüsü çöktü hatası veriyor bıktım cidden paket açamıyorum.