FIFA 19 savunma nasıl yapılır?

HHilmi

Kilopat
Selamlar herkese, iyi Sosyal’ler.

Umarım yardımcı olursunuz da rahatlarım artık.

Sonunda FIFA 19 alabildim ve Setup'u tamamladım.
“Fut” denilen olaya başladım, çok da eğlenceli ama savunma konusunda sıkıntı yaşıyorum, hiç PS kafelerde yaptığımız gibi pres “X” tuşuyla dalmıyor “X” tuşuna basınca adamın önünde duruyor öylece hiç ayağına bile dalmıyor. Böyle olunca adam paslaşa paslaşa gol atıyor. Yardımcı olur musunuz lütfen ?[emoji23][emoji23]

Son düzenleyen: Moderatör:
FIFA 19'un sadece demosunu oynadım ama genel FIFA serilerinde bir tuşa basarak savunma yapmayı veya top almayı düşünüyorsanız, bunu hemen aklınızdan çıkarın. Çünkü yok öyle bir şey. Pres tuşuna basarsanız sadece adamı kovalar ve önünde durur. Topa müdahale yapmak yine sizin işiniz, orta açma tuşu ile kayarak, şut çekme tuşu ile de ayakta müdahale yapılıyor. Doğru zamanlamayı ayarlayıp ona göre topa girmelisiniz. Ben genelde pres tuşuna basılı tutmak yerine, presi de kendim yaparım. İkili, üçlü presler gibi birazcık ileri teknikler de var.

Son düzenleme:
X tuşu Mevcut oyuncuya pres yapar, Kare tuşuna zamanlamayı tutturarak basarsanız topa hamle yapacaktır.

FIFA 19'un sadece demosunu oynadım ama genel FIFA serilerinde bir tuşa basarak savunma yapmayı veya top almayı düşünüyorsanız, bunu hemen aklınızdan çıkarın. Çünkü yok öyle bir şey. Pres tuşuna basarsanız sadece adamı kovalar ve önünde durur. Topa müdahale yapmak yine sizin işiniz, orta açma tuşu ile kayarak, şut çekme tuşu ile de ayakta müdahale yapılıyor. Doğru zamanlamayı ayarlayıp ona göre topa girmelisiniz. Ben genelde pres tuşuna basılı tutmak yerine, presi de kendim yaparım. İkili, üçlü presler gibi birazcık ileri teknikler de var.

Nasıl bakabilirim o tekniklere ? Ve adam nasıl yapıyorda ben yapamıyorum :( adam direkt ayağıma giriyor aynı “x” tuşuna basıyormuş gibi

Evet onuda araştırırken gördüm, düzelttim ama değişmedi. Teşekkürler yinede.
Bildiğim kadarıyla o ayar FUT'da çalışmıyor. Savunma yapmaya oynadıkça alışacaksınız. Sürekli prese basmayın, Fifa'da savunma mantığı gerçekte olduğu gibi takım savunmasına dayalı. Rakibin pas verebileceği yerleri kapatmalısınız, ilk amacınız topu kapmak değil rakibe gol pozisyonu oluşturacak alanları kapatmak. Rakibi hata yapmaya zorlayın. Zamanla alışacaksınız.

Selamlar herkese, iyi Sosyal’ler.

Umarım yardımcı olursunuz da rahatlarım artık.

Sonunda FIFA 19 alabildim ve Setup'u tamamladım.
“Fut” denilen olaya başladım, çok da eğlenceli ama savunma konusunda sıkıntı yaşıyorum, hiç PS kafelerde yaptığımız gibi pres “X” tuşuyla dalmıyor “X” tuşuna basınca adamın önünde duruyor öylece hiç ayağına bile dalmıyor. Böyle olunca adam paslaşa paslaşa gol atıyor. Yardımcı olur musunuz lütfen ?[emoji23][emoji23]
fut'da oluyor mu olmuyor mu bilmem ama benim de boyle bir problemim vardi. ama ayarlardan hallettim. pas kesme destegi acik, savunma olayini eski savunma olarak sectim duzeldi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı