FIFA 19 SLK kariyeri yapma

Daha fazla  
Arkadaşlar FIFA 19 oynuyorum SLK kariyeri yapmak istiyorum ancak o mevki yok. Yani doğal olarak SLK seçemiyorum. Sadece SLO oluyor. Böyle olunca da ataklarda pozisyon dışı kaldığım için uyarı alıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Cheat Table muhabbeti falan varmış onunla yapılabilir mi?

Hangi takımda oynuyorsun hocam? Takımla ilgili olabilir. Cheat Table ile takımın dizilişini değiştirirsen problem çözülür diye düşünüyorum.

Bazı takımların SLK mevkiinde oyuncusu olmuyor belki seçtiğin takımdan kaynaklıdır ben çok uzun zaman fifa 19 oynadm ama böyle bir sorunla karşılaşmadım, oyuncu kariyeri fazla sarmıyordu zaten.

Bazı takımların SLK mevkiinde oyuncusu olmuyor belki seçtiğin takımdan kaynaklıdır ben çok uzun zaman fifa 19 oynadm ama böyle bir sorunla karşılaşmadım, oyuncu kariyeri fazla sarmıyordu zaten.
Ama başlıca sorun native olarak oyunun SLK ve SĞK pozisyonunu seçtirmemesi. Oyuncu oluştururken bile olmuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı