FIFA 19 ve 18 donma sorunu

Daha fazla  
Meslek
Ofis Elemanı
Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar. Dün FIFA 19 yükledim. Sistemim şu şekilde:
  • AMD FX8 8350
  • GİGABYTE 990XAUD3(Rev 3.0)
  • G.SKİLL RIPJAWS X 1866 MHz (8x2)
  • MSI GTX 1060 GAMİNG X 6G
  • Seagate Barracuda Hdd (2TBx1 1TBx2)
  • Samsung 850 Evo 250 GB SSD
  • Asus VN247H 23.6" 60 Hz
  • Windows 7 Ultimate 64 Bit
  • Geforce sürücü 411.63
Sorunum şu ki oyunda maç esnasında iken FPS 60'dan 59'a düşüyor fakat bu esnada anlık donma, anlık ses kesilip geri gelmesi oluyor. FIFA 17 de yüklü aynı harddiskte, onda böyle bir sorunum yok. Sadece FIFA 18 ve FIFA 19'da yapıyor. Bilgisayardaki diğer hiçbir oyunda da yapmıyor. Anlamadım neden yaptığını sizce neden yapıyor olabilir? Windows 7 olmasından kaynaklanabilir mi acaba? Eğer Windows'tansa Win10 ile düzelir mi? Bir de oyun 2 TB harddiskte diskin 1 TB'si dolu ondan kaynaklanabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 yükleyin. Sorun hakkında bir şeyler düzeltebilir ayrıca sisteminize göre. 60 FPS'ten yükseğe çıkmıyorsa ayarlardan FPS sabitleyiciyi kapatın. Monitörünüz 60 Hz ise yapmayın.

Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar. Dün FIFA 19 yükledim. Sistemim şu şekilde:
  • AMD FX8 8350
  • GİGABYTE 990XAUD3(Rev 3.0)
  • G.SKİLL RIPJAWS X 1866 MHz (8x2)
  • MSI GTX 1060 GAMİNG X 6G
  • Seagate Barracuda Hdd (2TBx1 1TBx2)
  • Samsung 850 Evo 250 GB SSD
  • Asus VN247H 23.6" 60 Hz
  • Windows 7 Ultimate 64 Bit
  • Geforce sürücü 411.63
Sorunum şu ki oyunda maç esnasında iken FPS 60'dan 59'a düşüyor fakat bu esnada anlık donma, anlık ses kesilip geri gelmesi oluyor. FIFA 17'de yüklü aynı harddiske onda böyle bir sorunum yok. Sadece FIFA 18 ve FIFA 19'da yapıyor. Bilgisayardaki diğer hiçbir oyunda da yapmıyor. Anlamadım neden yaptığını sizce neden yapıyor olabilir? Windows 7 olmasından kaynaklanabilir mi acaba? Eğer Windows'tansa Win10 ile düzelir mi? Bir de oyun 2 TB harddiskte diskin 1 TB'si dolu ondan kaynaklanabilir mi?
Windows 10'a yükseltin, windows 7'de yeni oyunlarda verim alamazsınız.

Kardeşim sorunu çözemediysen söyleyim. Güç ayarlarına gelişmiş ayarlara gir. Yüksek performans, dengeli olan bölüm var ya oraya. Hangi güç ayarını kullanıyosan onun ayarına gir işlemci ayarlarına gir sonra. En yüksek işlemci durumunu 100 den 99 a getir

Kardeşim sorunu çözemediysen söyleyim. Güç ayarlarına gelişmiş ayarlara gir. Yüksek performans, dengeli olan bölüm var ya oraya. Hangi güç ayarını kullanıyosan onun ayarına gir işlemci ayarlarına gir sonra. En yüksek işlemci durumunu 100 den 99 a getir
Teşekkür ederim bilgisayar açınca denerim. Ayrıca 75 hz monitör aldım. 60 hz di önceden şimdi DisplayPort bağlı olarak 75 hz de sıkıntı yok. Ama donma olayı olursa kesinlikle denerim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı