Shulius Femtopat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #1 PC'den crack FIFA 19 yükledim Torrent üzerinden ve oyunu açtığımda oyun içinde X tuşu O olarak geçiyor. Her şey ters durumda.
PC'den crack FIFA 19 yükledim Torrent üzerinden ve oyunu açtığımda oyun içinde X tuşu O olarak geçiyor. Her şey ters durumda.
Çözüm Yutka46 26 Ocak 2025 Steam dışı oyun ekleyip steam girdisini etkinleştirip deneyin. @Shulius Rica ederim, iyi oyunlar.
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.626 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #2 Shulius dedi: PC'den crack FIFA 19 yükledim Torrent üzerinden ve oyunu açtığımda oyun içinde X tuşu O olarak geçiyor. Her şey ters durumda. Genişletmek için tıkla... xOutput kullanın. Artı 0 Eksi
Shulius dedi: PC'den crack FIFA 19 yükledim Torrent üzerinden ve oyunu açtığımda oyun içinde X tuşu O olarak geçiyor. Her şey ters durumda. Genişletmek için tıkla... xOutput kullanın.
qureniz Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 26 Ocak 2025 #3 Shulius dedi: PC'den crack FIFA 19 yükledim Torrent üzerinden ve oyunu açtığımda oyun içinde X tuşu o olarak geçiyor. Her şey ters durumda. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarında bir yerde settings gibi bir şey var oradan ayarlayabiliyosun. Artı 0 Eksi
Shulius dedi: PC'den crack FIFA 19 yükledim Torrent üzerinden ve oyunu açtığımda oyun içinde X tuşu o olarak geçiyor. Her şey ters durumda. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarında bir yerde settings gibi bir şey var oradan ayarlayabiliyosun.
S serkanv76 Picopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #4 Shulius dedi: PC'den crack FIFA 19 yükledim Torrent üzerinden ve oyunu açtığımda oyun içinde X tuşu o olarak geçiyor. Her şey ters durumda. Genişletmek için tıkla... Bluetooth üzerinden DS4 uygulamasını kullanın. Artı 0 Eksi
Shulius dedi: PC'den crack FIFA 19 yükledim Torrent üzerinden ve oyunu açtığımda oyun içinde X tuşu o olarak geçiyor. Her şey ters durumda. Genişletmek için tıkla... Bluetooth üzerinden DS4 uygulamasını kullanın.
KS KS Shulius Femtopat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #5 Cray12a dedi: xOutput kullanın. Genişletmek için tıkla... Sadece harf ve rakam şeklinde ayarlayabiliyoruz buradan. qureniz dedi: Oyun dosyalarında bir yerde settings gibi bir şey var oradan ayarlayabiliyosun. Genişletmek için tıkla... serkanv76 dedi: Bluetooth üzerinden DS4 uygulamasını kullanın. Genişletmek için tıkla... Bluetooth'um yok DS4'te denedim 2 kol algılıyor herhalde PC. Artı 0 Eksi
Cray12a dedi: xOutput kullanın. Genişletmek için tıkla... Sadece harf ve rakam şeklinde ayarlayabiliyoruz buradan. qureniz dedi: Oyun dosyalarında bir yerde settings gibi bir şey var oradan ayarlayabiliyosun. Genişletmek için tıkla... serkanv76 dedi: Bluetooth üzerinden DS4 uygulamasını kullanın. Genişletmek için tıkla... Bluetooth'um yok DS4'te denedim 2 kol algılıyor herhalde PC.
qureniz Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 26 Ocak 2025 #6 Shulius dedi: Sadece harf ve rakam şeklinde ayarlayabiliyoruz buradan. Eki Görüntüle 2407557 Bluetooth'um yok DS4'te denedim 2 kol algılıyor herhalde PC. Genişletmek için tıkla... Oradan ayarlayabiliyosunuz diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Shulius dedi: Sadece harf ve rakam şeklinde ayarlayabiliyoruz buradan. Eki Görüntüle 2407557 Bluetooth'um yok DS4'te denedim 2 kol algılıyor herhalde PC. Genişletmek için tıkla... Oradan ayarlayabiliyosunuz diye biliyorum.
KS KS Shulius Femtopat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #7 Cray12a dedi: xOutput kullanın. Genişletmek için tıkla... nasıl kullanacağımı bilmiyorum qureniz dedi: Oradan ayarlayabiliyosunuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yok düzelmedi. Artı 0 Eksi
Cray12a dedi: xOutput kullanın. Genişletmek için tıkla... nasıl kullanacağımı bilmiyorum qureniz dedi: Oradan ayarlayabiliyosunuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yok düzelmedi.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.994 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #8 Steam dışı oyun ekleyip steam girdisini etkinleştirip deneyin. @Shulius Rica ederim, iyi oyunlar. Son düzenleme: 26 Ocak 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Shulius Femtopat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #9 Yutka46 dedi: Steam dışı oyun ekleyip steam girdisini etkinleştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun düzeldi. Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Steam dışı oyun ekleyip steam girdisini etkinleştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun düzeldi.
S serkanv76 Picopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #10 Shulius dedi: Sadece harf ve rakam şeklinde ayarlayabiliyoruz buradan. Eki Görüntüle 2407557 Bluetooth'um yok DS4'te denedim 2 kol algılıyor herhalde PC. Genişletmek için tıkla... Bluetooth yoksa evet 2 kol olarak algılar. Artı 0 Eksi
Shulius dedi: Sadece harf ve rakam şeklinde ayarlayabiliyoruz buradan. Eki Görüntüle 2407557 Bluetooth'um yok DS4'te denedim 2 kol algılıyor herhalde PC. Genişletmek için tıkla... Bluetooth yoksa evet 2 kol olarak algılar.