FIFA 20 alınır mı?

Alınır hocam ben şahsen PES 20 yi hiç beğenmedim alın TV ye bağlayıp oynayın.

FIFA 20'yi kesinlikle tavsiye etmiyorum; oyunda defans diye bir şey kalmamış yürüyerek çalım atılıyor/yeniliyor. Eskiden böyle hatalar birkaç haftada düzeltilirdi ama oyunun ciddi rakibinin de kalmamasının etkisiyle oyun çıkalı aylar olmasına rağmen çok sıkıntılı.

Size bağlı aslında. Eğer almak istiyorsanız alınır ben yerinizde olsa alırdım. Defans olayı aşinalık ile alakalı. Eski savunma sistemi bu oyunla beraber etkisi baya azaldı. FIFA zorla herkesi taktiksel savunmaya yönlendiriyor. YouTube'da videolar var taktiksel savunma ile nasıl defans yapılacağı ile ilgili. Onları öğrenip oyunda uygularsanız sorun kalıcağını zannetmiyorum.

Fifa 20'nin kontrolünü 21'de değiştirecekler diye düşünüyorum. Alıştıktan sonra pek sorun olmuyor ama çok yorucu ve sıkıcı bir sistemi var. Vakit geçirmek istiyorum dersen alabilirsin ama 21 daha iyi olur diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı