FIFA 20 PC'ye mi, Xbox One'a mı alınmalı?

berbatine

Decapat
Arkadaşlar FIFA 12'den beri sürekli FIFA satın alıyorum.

FIFA 12 ve FIFA 13'ü PS3'de daha sonrasında hep Origin'den PC sürümlerini satın alıp oynadım ama artık hilesiz, stabil şekilde oynamak istiyorum.

Sizce Xbox One S ile PC arasında görüntü kalitesinde fark olur mu? Xbox One için alırsam en ucuz 1 yıllık Live Gold veya Game Pass Ultimate nereden alabilirim?

Son düzenleme:
Xbox one varsa PC ye neden alıyorsunuz. Ben mecburiyetten PC de oynuyorum ama imkanım olsa direk konsol bile alırım fifa için. PC de hile maalesef özellikle draftta çok var.

Kendiniz zaten pc deneyimi yaşamışsınız ve aslında bu sorunun cevabını vermişsiniz. En ucuz nasıl olur bilgim yok maalesef.

Xbox one varsa PC ye neden alıyorsunuz. Ben mecburiyetten PC de oynuyorum ama imkanım olsa direk konsol bile alırım fifa için. PC de hile maalesef özellikle draftta çok var.

Konsolu FİFA 19'u PC için aldıktan sonra almıştım.
Kendiniz zaten pc deneyimi yaşamışsınız ve aslında bu sorunun cevabını vermişsiniz. En ucuz nasıl olur bilgim yok maalesef.

Benim korkum görüntü kalitesinin PC'ye göre daha düşük olması, bu mümkün müdür ?

Konsolu FİFA 19'u PC için aldıktan sonra almıştım.

Benim korkum görüntü kalitesinin PC'ye göre daha düşük olması, bu mümkün müdür ?

Konsol versiyonuna göre çözünürlük değişiyor olmalı pek bilgim yok. Ama demosu varsa indirip bakabilirsiniz. Çok sıkıntı yaratacak kadar kötü olacağını sanmıyorum.

Şu tarz karşılaştırma videolarına da göz atabilirsiniz. Burada fifa 19 gösterilmiş ama bir miktar fikir verebilir. PS4 ile Xbox One.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…