albinocemyilmaz Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 432 Çözümler 1 28 Eylül 2020 #1 Merhabalar, FIFA 20'de lisanssız piemonte Calcio'ya juventus formaları ekleme ve ismini düzeltmeyi bilgisayara ve oyuna zarar vermeden nasıl yapabiliriz? İnternette çok aradım fakat bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2020
Merhabalar, FIFA 20'de lisanssız piemonte Calcio'ya juventus formaları ekleme ve ismini düzeltmeyi bilgisayara ve oyuna zarar vermeden nasıl yapabiliriz? İnternette çok aradım fakat bulamadım.
Onur5217 Megapat Katılım 19 Kasım 2015 Mesajlar 197 Makaleler 1 Yer Ünye/Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2020 #2 Herhangi bir yama kurarak yapabilirsiniz. Bulduğunuz yamayı da Frosty Mod Manager aracılığıyla kuracaksınız. Tabi online oynamayacaksanız. Kurulumu da şu şekilde yapabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu yamayı önerebilirim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Kadrolar eski olacaktır) Son düzenleme: 28 Eylül 2020
Herhangi bir yama kurarak yapabilirsiniz. Bulduğunuz yamayı da Frosty Mod Manager aracılığıyla kuracaksınız. Tabi online oynamayacaksanız. Kurulumu da şu şekilde yapabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu yamayı önerebilirim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Kadrolar eski olacaktır)