Çözüldü FIFA 20 Spiker Sesi Yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ahmtkr

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün Origin üzerinden orijinal FIFA 20 indirdim ve spiker yok. Tüm ayarlarda açık gözüküyor fakat sesi gelmiyor.
Daha öncesinde crack FIFA 19 vardı, onda da ilk başlarda ses vardı fakat son 1-2 aydır spiker gelmiyor diye silmiştim.
Şimdi de orijinal FIFA 20'de spiker sesi yok. Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen?

Son düzenleme:
Çözüm
ÇÖZÜLDÜ
EA firmasının kendi forumunda bir arkadaş tarafından sunulan çözümlerle halloldu.
Task Bar'dan speaker için sorun algılama yaptım ve bulunan sorunları Windows otomatik halletti. Akabinde ise spiker düzeldi.
Sana da teşekkürler tavsiyeler için @Asmarde .
Hocam buradan DirectX güncellemesi yapın.

Hocam buradan DirectX güncellemesi yapın.
Hiç bir işe yaramadı. Var mı başka bildiğiniz bir yöntem. Ben bulamadım.

Arkadaşlar bugün Origin üzerinden orijinal FIFA 20 indirdim ve spiker yok. Tüm ayarlarda açık gözüküyor fakat sesi gelmiyor.
Daha öncesinde crack FIFA 19 vardı, onda da ilk başlarda ses vardı fakat son 1-2 aydır spiker gelmiyor diye silmiştim.
Şimdi de orijinal FIFA 20'de spiker sesi yok. Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen?
Ses seçeneklerini değiştirebilme şansınız varsa, sesi stereo moduna alıp dener misiniz ? Eğer kulaklık/hoparlör/ses sisteminiz desteklemediği halde surround 7.1 kullanıyorsanız, yanioyunda bu şekilde ayarlı durumdaysa, spiker ve yorumcuyu duyamıyorsunuz.

Ben bazen kulaklıktan sıkıldığım zaman ekranın kendi hoparlörüne geçiyordum. Malum 7.1 ses vermediği için spiker sesi gidiyordu. Ne zaman stereo moduna alsam düzeliyordu.

---------------------------------

Denetim Masasında Ses bölümünde hoparlörünüzü Stereo olarak ayarlamanız gerekli.

Daha sonra Fifa'nın launcher kısmında ayarlara gidip ses bölümünden stereo seçeneğini seçmeniz lazım.

Umarım sizin probleminize de yardımcı olur.

Son düzenleme:
ÇÖZÜLDÜ
EA firmasının kendi forumunda bir arkadaş tarafından sunulan çözümlerle halloldu.
Task Bar'dan speaker için sorun algılama yaptım ve bulunan sorunları Windows otomatik halletti. Akabinde ise spiker düzeldi.
Sana da teşekkürler tavsiyeler için @Asmarde .

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı