Çözüldü FIFA 2007 siyah ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Brk0880

Decapat
Daha fazla  
Windows 10 Pro 64 Bit kullanıyorum. Ekran kartım: AMD Radeon RX 6700 XT.

İnternetteki çoğu şeyi denedim DirectX 9, 0'ı indirdim eski oyun bağdaştırıcıları (C++ gibi bir şeydi) onların da en eski versiyonlarını indirdim ama olmadı. En kötü tarafı ise hata vermiyor, oyunu başlatıyorum siyah ekran geliyor ve oyun kapanıp masaüstüne atıyor.

Acaba sizin bu soruna bir çözümünüz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
2 sene oldu hala çözemedim. Oyunun dosya konumuna dgvoodoo 2 yükledim, yine olmadı.

YAPTIM dgvoodoo 2 uygulaması sayesinde. dgvoodoo 2'yi buradan Directx 8 versiyonunu indirip oyunun dosya konumuna dgVoodooCpl.exe dgVoodoo.conf ve D3D8.dll isimli dosyaları kopyalıyoruz ve islem tamam oyun açılıyor.
Bende sağlam bilgisayarımda blur oynamak istemiştim ancak oynayamadım çünkü eski oyunlar ile şu anki sistemler ya da işletim sistemleri arasında bir problem var bende çok denemiştim şunu söyleyebilirim oyunu komple silip main diskinize kurunuz mesela Windows'un kayıtlı olduğu diske kurun.

Bende sağlam bilgisayarımda blur oynamak istemiştim ancak oynayamadım çünkü eski oyunlar ile şu anki sistemler ya da işletim sistemleri arasında bir problem var bende çok denemiştim şunu söyleyebilirim oyunu komple silip main diskinize kurunuz mesela Windows'un kayıtlı olduğu diske kurun.
Maalesef işe yaramadı

2 sene oldu hala çözemedim. Oyunun dosya konumuna dgvoodoo 2 yükledim, yine olmadı.

YAPTIM dgvoodoo 2 uygulaması sayesinde. dgvoodoo 2'yi buradan Directx 8 versiyonunu indirip oyunun dosya konumuna dgVoodooCpl.exe dgVoodoo.conf ve D3D8.dll isimli dosyaları kopyalıyoruz ve islem tamam oyun açılıyor.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı