Satıldı FIFA 2020 Standart Edition ORIGIN Hesabı 30TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD Ryzen 5 4650G
GPU: RX Vega 7
RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18
SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME
PSU: FSP Hyper K 500w 800+
Kadro ilerlemesi yok. Kuzenimle maç atmak için almıştık. Ben biraz kolsuz olunca bıraktık mecbur
- Değeri minimum 40 TL olan Steam cüzdan kodu / eşya ile takas edilir. (önce takas akabinde hesap teslim edilir)
- Parayı aldıktan sonra e-posta adresiyle birlikte teslim edilir. Pazarlık payı yoktur.
- Hesap tamamen özelleştirilebilir.
- Nakit fiyat: 30 TL (Ziraat Bankası IBAN)

Son düzenleme:
Origin hesabının tüm bilgileri değişiyor mudur ? ( Güvenlik sorusu vs. ) Son olarak da online ve UT için herhangi bir kısıt bulunuyor mu ?

Origin hesabının tüm bilgileri değişiyor mudur ? ( Güvenlik sorusu vs. ) Son olarak da online ve UT için herhangi bir kısıt bulunuyor mu ?
Evet her şey değişiyor. UT var mı bilmiyorum ama sanırım var. Online olarak kuzenimle oynamışlığım var. Ben kendi hesabımı yine forumdan satmıştım sanırım (Letgo'dan da satmış olabilirim emin değilim ). Bu da kuzenimin hesabı.

Son olarak nakit fiyat 30 TL.

Son düzenleme:
Ödemeyi Steam hediye olarak yapmak istiyorum size de uygunsa. Ancak online oyuncu sayısı yeterli mi o konuda biraz tereddütlerim var. Yakın zamanda oynama şansınız oldu mu ?

Ödemeyi Steam hediye olarak yapmak istiyorum size de uygunsa. Ancak online oyuncu sayısı yeterli mi o konuda biraz tereddütlerim var. Yakın zamanda oynama şansınız oldu mu ?
Hocam nakit daha uygun benim için. Önceliğim nakit. Online konusunda sadece kuzenimle maç attım oyunun sunucularını kullanmadım. Sunucularda durum nedir inanın bilmiyorum. Oyun şu an bilgisayarımda yüklü olmadığı için kontrol de edemiyorum maalesef

Takipteyim. Nakit alıcı olmaz ise Steam kaç TL değerinde hediye istiyorsunuz belirtin bana da uygunsa tekrar konuşuruz. İyi satışlar.

Son düzenleme:
Hocam mail attım dönüş yapmadınız satıldı mı hesap

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…