eaN
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Notebook: Monster ABRA A5 V17.2
İşlemci: 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H
Ekran Kartı: RTX 3050Tİ
Ram: 16GB
Disk: 500GB m2 SSD - 256GB James Donkey 2.5" SSD
İşletim sistemleri : Windows 11 Pro
Merhaba FIFA 23 ne yaptıysam açılmıyor. Forumda olan bütün çözüm önerilerini denedim ancak oyun açılmıyor. Mesela bilgisayarı yeniden başlatıyorum EA app'i yönetici olarak başlatıp oyuna girebiliyorum ancak bir kere çıktığım zaman bilgisayarı yeniden başlatmadan oyuna giremiyorum ayrıca Steam'de oynuyor olarak gözüküyorum. Öneriniz var mı?
SİSTEMİM
İşlemci i5-11400H
16 GB Ram
RTX 3050 Tİ
Ben sorunu çözdüm. Nasıl çözdüğümü anlatıyorum.
1-) Anticheat ile ilgili istisnasız her şeyi sildim, hem oyun dosyalarından hem program Files'den.
2-) CCleaner uygulamasıyla gereksiz dosylar, tarayıcı önbellekleri gibi gereksiz dosyaları temizledim.
3-) MSI Afterburner ve RivaTuner statistics server uygulamalarını kaldırdım.
4-) Steam üzerinden oyun dosyalarını doğruladım ve ilk başta sildiğim EA anticheat dosyalarını indirdi.
5-) Dosyaları doğruladıktan sonra Recep Baltaş'ın videosunda yaptıklarını uyguladım.
Sırasıyla bunları uyguladım ben de işe yaradı özellikle 2 ve 3. madde size çok alakasız gelebilir çünkü bana da alakasız geldi.
SİSTEMİM
İşlemci i5-11400H
16 GB Ram
RTX 3050 Tİ
Ben sorunu çözdüm. Nasıl çözdüğümü anlatıyorum.
1-) Anticheat ile ilgili istisnasız her şeyi sildim, hem oyun dosyalarından hem program Files'den.
2-) CCleaner uygulamasıyla gereksiz dosylar, tarayıcı önbellekleri gibi gereksiz dosyaları temizledim.
3-) MSI Afterburner ve RivaTuner statistics server uygulamalarını kaldırdım.
4-) Steam üzerinden oyun dosyalarını doğruladım ve ilk başta sildiğim EA anticheat dosyalarını indirdi.
5-) Dosyaları doğruladıktan sonra Recep Baltaş'ın videosunda yaptıklarını uyguladım.
Sırasıyla bunları uyguladım ben de işe yaradı özellikle 2 ve 3. madde size çok alakasız gelebilir çünkü bana da alakasız geldi.
Son düzenleyen: Moderatör: