R rsargiin Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 42 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #1 Oyunu bugün aldım. 1 saate yakın oynadım tekrar girmek istediğimde böyle bir hata çıkıyor karşıma. Bir türlü çözemedim. Dosya Ekleri Desktop Screenshot 2021.02.12 - 17.53.38.76.jpg 12,2 KB · Görüntüleme: 95
Oyunu bugün aldım. 1 saate yakın oynadım tekrar girmek istediğimde böyle bir hata çıkıyor karşıma. Bir türlü çözemedim.
A AlperSss Decapat Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 11 Çözümler 1 12 Şubat 2021 #2 Steam ve Origin serverleri çöktü hocam herkeste aynı sıkıntı var. Artı 0 Eksi Çözüm
emirhan şirin Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 173 Çözümler 3 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yazılımcılık 12 Şubat 2021 #3 Serverlar çökmüş durumda hocam düzelecektir gün içinde Twitter'ı takip etmenizi öneririm Origin'in kendi twitterına bakabilirsiniz rsargiin dedi: Oyunu bugün aldım. 1 saate yakın oynadım tekrar girmek istediğimde böyle bir hata çıkıyor karşıma. Bir türlü çözemedim. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Serverlar çökmüş durumda hocam düzelecektir gün içinde Twitter'ı takip etmenizi öneririm Origin'in kendi twitterına bakabilirsiniz rsargiin dedi: Oyunu bugün aldım. 1 saate yakın oynadım tekrar girmek istediğimde böyle bir hata çıkıyor karşıma. Bir türlü çözemedim. Genişletmek için tıkla...
KS KS R rsargiin Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 42 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #4 Bende şimdi gördüm teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Hannoez Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 66 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #5 Merhaba. Bir FIFA gireyim dedim ama karşıma bu hata çıktı. Oyun orijinal ve sistem gereksinimlerim oyunu karşılıyor. Artı 0 Eksi
Merhaba. Bir FIFA gireyim dedim ama karşıma bu hata çıktı. Oyun orijinal ve sistem gereksinimlerim oyunu karşılıyor.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.595 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 12 Şubat 2021 #6 Hannoez dedi: Merhaba. Bir FIFA gireyim dedim ama karşıma bu hata çıktı. Oyun orijinal ve sistem gereksinimlerim oyunu karşılıyor. Eki Görüntüle 876381 Genişletmek için tıkla... Şuan origin severları çöktü,Twitter'dan bakarsanız güncel olarak büyük ihtimalle haber vericeklerdir. Buna bakmanızı öneririz. Artı 0 Eksi
Hannoez dedi: Merhaba. Bir FIFA gireyim dedim ama karşıma bu hata çıktı. Oyun orijinal ve sistem gereksinimlerim oyunu karşılıyor. Eki Görüntüle 876381 Genişletmek için tıkla... Şuan origin severları çöktü,Twitter'dan bakarsanız güncel olarak büyük ihtimalle haber vericeklerdir. Buna bakmanızı öneririz.
emirhan şirin Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 173 Çözümler 3 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yazılımcılık 12 Şubat 2021 #7 Serverlar çökmüş durumda hocam düzelecektir gün içinde Twitter'ı takip etmenizi öneririm. Origin'in kendi twitterına bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Serverlar çökmüş durumda hocam düzelecektir gün içinde Twitter'ı takip etmenizi öneririm. Origin'in kendi twitterına bakabilirsiniz.