FIFA 21 Açılmıyor

Yavuzc10

Hectopat
Daha fazla  
Steam'den satın almış olduğum oyun 136 saat oynamama rağmen 12.01.2021 tarihinde güncelleme var deyip güncelleyememesinin ardından önce oyunu silip; sonra hem Steam, hem Origin hem de FIFA 21'i silip tekrar kurmama rağmen oyna butonuna basmamın ardından görev yöneticisinde birkaç saniye görünüp kayboluyor. Önceki çözüm yollarını denedim ve açılmadı. Çözüm için yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Oluşturduğum Process Monitor LogFile ektedir.

Hocam oyun açılmıyorsa büyük ihtimal oyunu açmak için gerekli dosyalar bulunmuyordur.

Oynadığım oyun aynı şekilde açılıp 1-2 sn. sonra kapanıyordu yükleme yapınca düzeldi.

Şunu kurar mısın?

Kurdum ama ne yazık ki açılmadı.

Hocam oyun açılmıyorsa büyük ihtimal oyunu açmak için gerekli dosyalar bulunmuyordur.

Oynadığım oyun aynı şekilde açılıp 1-2 sn. sonra kapanıyordu yükleme yapınca düzeldi.

Dün güncelleme uyarısı verdiğinde güncellemedi ve güncellemeyi tekrar başlatmak istediğimde her defasında Steam yanıt vermiyor dedi. Ben de her şeyi silip tekrar denedim bu sefer de oyna deyince tepki vermedi, bilmiyorum muhtemel bir eksiklik olabilir ama öncesinde sorunsuz oynayabiliyordum.

Belgelerim FIFA 21 klasörünün içerisindeki fifasetup not defterini açıp, DIRECTX_SELECT =0 olan kısmi 1 olarak değiştirip dene.
Belgelerim FIFA 21 klasörünün içerisindeki fifasetup not defterini açıp, DIRECTX_SELECT =0 olan kısmi 1 olarak değiştirip dene.
Ekstra olarak, ekran kartını güncelle.

Ekstra olarak, ekran kartını güncelle.
İlkini denedim olmadı; ekran kartı için de son sürüm kuruluydu silip tekrar yükledim, ne yazık ki yine açılmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı