Y yilmaz787 Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 453 Çözümler 2 15 Ağustos 2021 #1 Merhaba. FIFA 21 de volta futbolu modunda altyazılar açık olmasına rağmen altyazı yok. YouTube dan baktım kimsede bu sorun yok galiba bir tek bende mi var?
Merhaba. FIFA 21 de volta futbolu modunda altyazılar açık olmasına rağmen altyazı yok. YouTube dan baktım kimsede bu sorun yok galiba bir tek bende mi var?
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.488 Çözümler 23 Yer Tottenham 15 Ağustos 2021 #2 Bende de olmuştu oynarken, hikayenin tam ortasında altyazılar gitmişti birden. Ben hiçbir çözüm bulamamıştım umarım sen bulursun.
Bende de olmuştu oynarken, hikayenin tam ortasında altyazılar gitmişti birden. Ben hiçbir çözüm bulamamıştım umarım sen bulursun.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 15 Ağustos 2021 #3 Diğer dillerde örneğin İngilizce'deyken altyazı çıkıyor mu? Çıkıyorsa bi' dosya doğrulayın derim.
sahin2814 Centipat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 15 Ağustos 2021 #4 FIFA oyunları zaten zibilyon tane sorunla dolu. Çözümleride pek bulunmuyor. Kolay gelsin!
Y yilmaz787 Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 453 Çözümler 2 15 Ağustos 2021 #5 Lady Hellbender dedi: Diğer dillerde örneğin İngilizce'deyken altyazı çıkıyor mu? Çıkıyorsa bi' dosya doğrulayın derim. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulama ilk yaptığım şey oldu ama maalesef. erenspurs dedi: Bende de olmuştu oynarken, hikayenin tam ortasında altyazılar gitmişti birden. Ben hiçbir çözüm bulamamıştım umarım sen bulursun. Genişletmek için tıkla... Hikayenin ortalarında mı girdi belki genel bir sorundur ne kadar ilerisinde girdi altyazı.
Lady Hellbender dedi: Diğer dillerde örneğin İngilizce'deyken altyazı çıkıyor mu? Çıkıyorsa bi' dosya doğrulayın derim. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulama ilk yaptığım şey oldu ama maalesef. erenspurs dedi: Bende de olmuştu oynarken, hikayenin tam ortasında altyazılar gitmişti birden. Ben hiçbir çözüm bulamamıştım umarım sen bulursun. Genişletmek için tıkla... Hikayenin ortalarında mı girdi belki genel bir sorundur ne kadar ilerisinde girdi altyazı.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.488 Çözümler 23 Yer Tottenham 15 Ağustos 2021 #6 yilmaz787 dedi: Dosya doğrulama ilk yaptığım şey oldu ama maalesef. Hikayenin ortalarında mı girdi belki genel bir sorundur ne kadar ilerisinde girdi altyazı. Genişletmek için tıkla... Turnuvaların en son kısmında gitti bende, eğer spoiler yemem diyorsan sürprizbozan'a bak ama spoiler olmasın diyorsan açma. Sürprizbozan Bende tam Dubai'de efsanelerle maç yaptığımız kısmın başında gitti.
yilmaz787 dedi: Dosya doğrulama ilk yaptığım şey oldu ama maalesef. Hikayenin ortalarında mı girdi belki genel bir sorundur ne kadar ilerisinde girdi altyazı. Genişletmek için tıkla... Turnuvaların en son kısmında gitti bende, eğer spoiler yemem diyorsan sürprizbozan'a bak ama spoiler olmasın diyorsan açma. Sürprizbozan Bende tam Dubai'de efsanelerle maç yaptığımız kısmın başında gitti.
Albay46 Zeptopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #7 Şunun çözümü yok mu ya
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.488 Çözümler 23 Yer Tottenham 27 Ağustos 2021 #8 Albay46 dedi: Şunun çözümü yok mu ya Genişletmek için tıkla... Yok maalesef.
Y yilmaz787 Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 453 Çözümler 2 28 Ağustos 2021 #9 Albay46 dedi: Şunun çözümü yok mu ya Genişletmek için tıkla... Ben İngilizce olarak bitirdim maalesef yok.
Albay46 dedi: Şunun çözümü yok mu ya Genişletmek için tıkla... Ben İngilizce olarak bitirdim maalesef yok.
Albay46 Zeptopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #10 Bende ingilizceyken bile altyazı gözükmüyor malesef