Merhabalar bugün Steam üzerinden EA Play alarak FIFA 21 oynamak üzere indirdim. Fakat oyna butonuna tıkladığımda görüntüdeki gibi kalıyor. Ne Origin açılıyor ne de oyun. Steam profilim henüz Origin'e bağlanabilmiş durumda değil oyunu nasıl çalıştırabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Hocam ne yazık ki videoda gözüken klasör bulunmuyor içeride aratarak dotnet adlı exeyi bulup yükledim fakat videodaki gibi zaten yüklü olarak uyarı verdi. Öbür xna'yı ise klasör içerisinde bulamadımör bende bulunmuyor
Bu konunun dosya eksikliğiyle alakası yok. Bir bug var 10 saatlik deneme süresi bitmiş olarak görülüyor. Bundan dolayı sistem oyunu açmıyor. Şu an forumda bu tarz birkaç konu açılmış. Genel bir sorun. Bakalım mail attık umarım en kısa sürede düzeltilir. Not: 10 saat oyun deneyeceğiz şurda çektiğimiz çileye bak.
Bu konunun dosya eksikliğiyle alakası yok. Bir bug var 10 saatlik deneme süresi bitmiş olarak görülüyor. Bundan dolayı sistem oyunu açmıyor. Şu an forumda bu tarz birkaç konu açılmış. Genel bir sorun. Bakalım mail attık umarım en kısa sürede düzeltilir. Not: 10 saat oyun deneyeceğiz şurda çektiğimiz çileye bak.
Gerçekten öyle hocam ya ben satın almayı planlıyordum bir de zehir oldu. Siz söyleyince farkettim dediğiniz gibi problem sürenin bitmiş gözükmesi ile alakalı gibi