Merhabalar bugün Steam üzerinden EA Play alarak FIFA 21 oynamak üzere indirdim. Fakat oyna butonuna tıkladığımda görüntüdeki gibi kalıyor. Ne Origin açılıyor ne de oyun. Steam profilim henüz Origin'e bağlanabilmiş durumda değil oyunu nasıl çalıştırabilirim yardımcı olabilir misiniz?
EA Live supporta yazman gerekiyor. Oradanda biz Steam'e müdahale edemeyiz cevabı gelecek. O yazışmaları Steam'e konuyu anlatarak gönder. Ben yaptım gelen cevap şu an düzeltmeye çalışıyoruz gibi bir şey gene bekliyorum...
Steam oyunlarınız için yardım almak, Steam Desteğe başvurmak, geri ödeme talep etmek ve daha fazlası için Steam hesabınıza giriş yapın. Eğer hesabınıza giriş yapamıyorsanız, hesabınızın şifresini sıfırlamanız gerekiyorsa ya da çalınmış bir hesabı kurtarmak istiyorsanız destek yine mevcuttur.
Steam oyunlarınız için yardım almak, Steam Desteğe başvurmak, geri ödeme talep etmek ve daha fazlası için Steam hesabınıza giriş yapın. Eğer hesabınıza giriş yapamıyorsanız, hesabınızın şifresini sıfırlamanız gerekiyorsa ya da çalınmış bir hesabı kurtarmak istiyorsanız destek yine mevcuttur.