ScaniaR440
Hectopat
Hangi gamepadi kullanıyorsun? Xinput mevcut mu?Öncelikle selamlar, ben FIFA 21 oynarken çalım yapamıyorum çünkü sağ analoğa bastığımda hücüm taktikleri vb cikiyor. Fotoda gözüktüğü üzere (sol alt). Bunu nasıl düzeltebilirim?
Hangi gamepadi kullanıyorsun? Xinput mevcut mu?
Analog tuşu varsa aktif etmeye çalışın.
evet steamdan aldım, Ama steam kontrolcu desteğinde ne yapcağımı bilmiyorumSteam'den aldıysanız kontrolcü ayarı yapabilirsiniz Steam'in kontrolcu destegi var internetten bakın PS3 gamepadi uyuşmaz zaten direk takarsanız.
Xbox 360ce indirmen gerekiyor xinput yoksa, oradan ayarları yapman lazım. Şu videoyu atayım buradan bakabilirsin.Garip bir PS3 gamepadi Xinput yok.
Mode tusu var ona basıyorum ısık yanıyor.
Xbox 360ce indirmen gerekiyor xinput yoksa, oradan ayarları yapman lazım. Şu videoyu atayım buradan bakabilirsin.
Evet Steam'den aldım, ama Steam kontrolcu desteğinde ne yapacağımı bilmiyorum.
FIFA'da olmuyor o Steam'deki uygulama. Denedim Xbox360ce ile oluyor, o yüzden önerdim.Steam Kontrolcüsü Kurulumu - Steam Support buyurun bu linkten yapin Xbox 360ce gereksiz bir uygulama ve kolun ayarları tam calismayabilir Steam'in yazilimi tamamen uyumlu olur.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.