Çözüldü FIFA 21 EA Play'de olacak mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Bu oyunlar iyice rayından çıktı ya bu arada. Siz söyleyince bir bakayım dedim. 500 TL'ye oyun mu olur arkadaş? Yapın adam akıllı ülkeye göre fiyatlandırma herkes alsın. Tamam ekonomi kötü de, 60 dolar desek yine 400 küsür lira ediyor. Buna bir düzenleme gelse iyi olacak.
Bu oyunlar iyice rayından çıktı ya bu arada. Siz söyleyince bir bakayım dedim. 500 TL'ye oyun mu olur arkadaş? Yapın adam akıllı ülkeye göre fiyatlandırma herkes alsın. Tamam ekonomi kötü de, 60 dolar desek yine 400 küsür lira ediyor. Buna bir düzenleme gelse iyi olacak.

Çözüm
Hocam, temel üyelik ile gelmez. Ben yıllardır EA Accses kullanıcısıyım. En son FIFA oyununu verirler. Pro üyelik için farklı olabilir.

Artık 60 dolar dönemi de bitti 70 dolardan satışa çıkıyor AAA oyunlar CoD: Cold War ve NBA 2K21 bunun örneği.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı