E Emir Kostik Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 57 22 Nisan 2021 #1 Merhaba, ben FIFA'da kol ile uyguladığım hareketleri ekrana yansıtmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Yapmak istediğimi tam olarak Ek'te bırakıyorum bunu Twitch'de görmüştüm. Bilgisayarda oynuyorum. Yardımlarınız için teşekkürler. Dosya Ekleri kol.PNG 23,2 KB · Görüntüleme: 123 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2021
Merhaba, ben FIFA'da kol ile uyguladığım hareketleri ekrana yansıtmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Yapmak istediğimi tam olarak Ek'te bırakıyorum bunu Twitch'de görmüştüm. Bilgisayarda oynuyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.178 Çözümler 44 22 Nisan 2021 #2 Bu video işinizi görecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu video işinizi görecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et