M Methin1 Yoctopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #1 Bugün Snopy SG-628 marka gamepad satın aldım fakat diğer oyunlarda sorunsuz çalışırken FIFA 21'de yalnızca yön tuşları ve sol çubuk çalışıyor. Başlat, select ve analog tuşu dahil diğer hiçbir tuş çalışmıyor. Sebebi ne olabilir?
Bugün Snopy SG-628 marka gamepad satın aldım fakat diğer oyunlarda sorunsuz çalışırken FIFA 21'de yalnızca yön tuşları ve sol çubuk çalışıyor. Başlat, select ve analog tuşu dahil diğer hiçbir tuş çalışmıyor. Sebebi ne olabilir?
erdemygt888 Centipat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #2 Yaşadığın sorun normal bir şey atacağım videodaki adımları yaparsan düzelicektir ben düzelttim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et erdemygt888 dedi: Yaşadığın sorun normal bir şey atacağım videodaki adımları yaparsan düzelicektir ben düzelttim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eklemeyi unutmusum 64 bit olanı yüklemen gerekiyor kesinlikle yoksa olmayabilir. Artı 0 Eksi
Yaşadığın sorun normal bir şey atacağım videodaki adımları yaparsan düzelicektir ben düzelttim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et erdemygt888 dedi: Yaşadığın sorun normal bir şey atacağım videodaki adımları yaparsan düzelicektir ben düzelttim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eklemeyi unutmusum 64 bit olanı yüklemen gerekiyor kesinlikle yoksa olmayabilir.
KS KS M Methin1 Yoctopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #3 erdemygt888 dedi: Yaşadığın sorun normal bir şey atacağım videodaki adımları yaparsan düzelicektir ben düzelttim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eklemeyi unutmusum 64 bit olanı yüklemen gerekiyor kesinlikle yoksa olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kral işe yaradı Artı 0 Eksi
erdemygt888 dedi: Yaşadığın sorun normal bir şey atacağım videodaki adımları yaparsan düzelicektir ben düzelttim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eklemeyi unutmusum 64 bit olanı yüklemen gerekiyor kesinlikle yoksa olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kral işe yaradı