A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 4 Ekim 2021 #1 Klavye ayarlarını özelleştirebildim. Ancak Gamepad tuşları değişmiyor. Seçiyorum, yuvarlak çıkıyor ancak tuşa basınca değişmiyor. Nasıl ayarlayabilirim?
Klavye ayarlarını özelleştirebildim. Ancak Gamepad tuşları değişmiyor. Seçiyorum, yuvarlak çıkıyor ancak tuşa basınca değişmiyor. Nasıl ayarlayabilirim?
Çözüm A A Akif 6 Ekim 2021 Çözüldü: Değiştirilecek komutu seçtikten sonra başka bir komutu seçip onunla yer değiştirmemiz gerekiyormuş.
Çözüldü: Değiştirilecek komutu seçtikten sonra başka bir komutu seçip onunla yer değiştirmemiz gerekiyormuş.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ekim 2021 #2 Nereye kaydettiniz. Artı 0 Eksi
KS KS A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 6 Ekim 2021 #3 Çözüldü: Değiştirilecek komutu seçtikten sonra başka bir komutu seçip onunla yer değiştirmemiz gerekiyormuş. Artı 0 Eksi Çözüm
Çözüldü: Değiştirilecek komutu seçtikten sonra başka bir komutu seçip onunla yer değiştirmemiz gerekiyormuş.